ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Pandora Papers: Πώς απαντά η Προεδρία για τη μη παρουσία στην Επ.Θεσμών

Θα καταθέσει τεκμηριωμένα τις απαντήσεις της στην επόμενη συνεδρία

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας σχετικά με την απουσία της από τη συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής. Όπως αναφέρει, η Προεδρία της Δημοκρατίας θα καταθέσει τεκμηριωμένα τις απαντήσεις της στην επόμενη συνεδρία. 

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Επειδή εγείρεται θέμα ότι τάχα η Προεδρία αρνήθηκε να παραστεί στη χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής, η Προεδρία της Δημοκρατίας επιθυμεί να διευκρινίσει τα ακόλουθα:

Με επιστολή που απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών στις 27/10/2021, καθίστατο σαφές ότι η Προεδρία, όχι μόνο δεν αποφεύγει, αλλά επιζητεί την ευκαιρία να καταθέσει τις θέσεις της και ως εκ τούτου δήλωνε έτοιμη, αφού ακουστούν οι θέσεις των κομμάτων αλλά και των διαφόρων εμπλεκομένων, να παραστεί για να δώσει τις απαραίτητες απαντήσεις.

Υπό το φως του γεγονότος πως από τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών θεωρείται ότι οι υπόλοιποι των εμπλεκομένων έχουν καταθέσει τις απόψεις τους, η Προεδρία της Δημοκρατίας θα καταθέσει τεκμηριωμένα τις απαντήσεις της στην επόμενη συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών η οποία, εξ όσων αντιλαμβανόμαστε, θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, 1η Δεκεμβρίου 2021.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση