ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διπλές Εκλογές - Μέχρι πότε παραλαμβάνουν εκλογικά βιβλιάρια οι νέοι εκλογείς

Όσα δεν παραληφθούν θα επιστραφούν στα Γραφεία των οικείων Επάρχων, από όπου θα μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι εκλογείς ακόμα και την ημέρα των εκλογών.

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων, που εγράφησαν στους συμπληρωματικούς εκλογικούς καταλόγους της 2ας Απριλίου 2024, έχουν ετοιμαστεί και διαβιβαστεί στους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων και Ενοριών, για παραλαβή από τους εκλογείς ή τους οικείους τους, ανακοίνωσε την Τρίτη ο Γενικός Έφορος Εκλογών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα εκλογικά βιβλιάρια θα μπορούν να παραλαμβάνονται από τους Κοινοτάρχες μέχρι και την Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2024. Όσα δεν παραληφθούν θα επιστραφούν στα Γραφεία των οικείων Επάρχων, από όπου θα μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι εκλογείς ακόμα και την ημέρα των εκλογών.

Υπενθυμίζεται ότι για να μπορέσει κάποιος να ψηφίσει στις επερχόμενες εκλογές, θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένος στον αντίστοιχο εκλογικό κατάλογο και εφόσον είναι Κύπριος εκλογέας να παρουσιάσει στο εκλογικό κέντρο είτε το εκλογικό του βιβλιάριο είτε το δελτίο ταυτότητάς του.

Οι εκλογείς άλλων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ψηφίζουν για τις Εκλογές Ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης προσκομίζοντας είτε εκλογικό βιβλιάριο είτε το έγγραφο, βάσει του οποίου έχουν εγγράφει στο σχετικό ειδικό εκλογικό κατάλογο και για τις Εκλογές Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προσκομίζοντας το έγγραφο βάσει του οποίου έχουν εγγράφει στον αντίστοιχο ειδικό εκλογικό κατάλογο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση