ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παρέμβαση Αρμεύτη για Νικολαΐδη και έκτροπα στο debate

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Καταδικάζει το ψεσινό περιστατικό βίας, μετά το τέλος του debate, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης. Παράλληλα αναφέρει ότι ο κ. Νικολαΐδης επιμένει στην τοξικότητα, την πόλωση και τον διχασμό.

Καταλυτικά ο κ. Αρμεύτης, απευθύνει έκκληση για να κατεβάσουν τους τόνους.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Καταδικάζουμε απερίφραστα το ψεσινό περιστατικό βίας, μετά τη λήξη του debate του τηλεοπτικού σταθμού Capital στο Λανίτειο με προπηλακισμό πολιτών. Το ντροπιαστικό αυτό περιστατικό δεν ήταν το πρώτο.

Προηγήθηκε η προσωπική επίθεση που δέχθηκα κατά τη διάρκεια υποβολής της υποψηφιότητάς μου. Και τα δύο περιστατικά είναι αποτέλεσμα της τοξικότητας που υπάρχει. Αλίμονο εάν σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή χώρα επικρατούν τέτοιες λογικές και απαράδεχτες συμπεριφορές.

Προτού κοπάσει ο σάλος από το ψεσινό περιστατικό, ο κ. Νικολαΐδης επανήλθε με νέα εμπρηστική ανακοίνωση. Επιμένει στην τοξικότητα, την πόλωση και τον διχασμό. Δεν πρόκειται να μπω σε διαδικασία χαρτοπόλεμου για τα χιλιοειπωμένα και χιλιοαπαντημένα. Ας κρίνουν οι δημότες.

Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα να κατεβάσουμε τους τόνους. Όλοι αγαπούμε και νοιαζόμαστε για την πόλη μας. Η Λεμεσός είναι δύναμη που μας ενώνει. Και η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους. Μόνο με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας μπορούμε να πάρουμε την πόλη μας μπροστά. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας με αισιοδοξία, αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια και ευπρέπεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Εκλογές 2024: Τελευταία Ενημέρωση