ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρέμβαση ΕΔΕΚ για μεταναστευτικό και πιέσεις Νασράλα

«Η Χεζπολάχ στην ουσία ομολογεί ότι εργαλειοποιεί τους Σύριους που βρίσκονται στον Λίβανο»

Δελτίο Τύπου

Αντίδραση από την ΕΔΕΚ αναφορικά με τις δηλώσεις του ηγέτης της Χεζπολάχ για το μεταναστευτικό τονίζοντας ότι η κυβέρνηση νομιμοποιείται πλήρως να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής των μεταναστευτικών ροών από τον Λίβανο.

Παράλληλα όπως τονίζει είναι ξεκάθαρη επιβεβαίωση της θέσης ότι η Χεζπολάχ, της οποίας οι σχέσεις με την Τουρκία είναι γνωστές και στενές, εργαλειοποιεί τους Σύριους που κατέφυγαν στον Λίβανο.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ξεκάθαρη επιβεβαίωση της θέσης ότι η Χεζπολάχ, της οποίας οι σχέσεις με την Τουρκία είναι γνωστές και στενές, εργαλειοποιεί τους Σύριους που κατέφυγαν στον Λίβανο, στέλνοντας τους στην ουσία στην Κύπρο, αποτελούν οι δηλώσεις του ηγέτη της οργάνωσης, Χασάν Νασράλα, ο οποίος παρότρυνε τις αρχές του Λιβάνου να «ανοίξει η θάλασσα» σε «οποιονδήποτε θέλει να φύγει για την Ευρώπη, για την Κύπρο», τη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που βρίσκεται πιο κοντά στη Μέση Ανατολή.

Μετά την απροκάλυπτη ομολογία του ηγέτη της Χεζπολάχ, η κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας νομιμοποιείται πλήρως να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα αποτροπής των μεταναστευτικών ροών από τον Λίβανο, συμπεριλαμβανομένων των ενεργειών σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση