ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 15:44
 

Περδίκης: Δεν χαρίστηκε δάνειο στην Ιωάννα Παναγιώτου

Το πόρισμα λέει ότι ο Συνεργατισμός κατέρρευσε λόγω της κακοδιοίκησης που υπήρχε πριν το 2013, δήλωσε ο Πρόεδρος των Οικολόγων

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Η πληροφορία που δημοσιεύτηκε για μη εξυπηρετούμενα δάνεια της Επιτρόπου Περιβάλλοντος και τέως Γενικής Γραμματέως του Κινήματος Οικολόγων, δεν αφορά δάνεια που έχουν χαριστεί ή έχουν τύχει αναδιάρθρωσης και ως εκ τούτου η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει σχέση με το πόρισμα για την καταστροφή και την κατάρρευση του Συνεργατισμού, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης.

Ο Συνεργατισμός έχει να παίρνει από αυτό το δάνειο, συνέχισε, προσθέτοντας πως κάθε ημέρα που περνά με τις υπερχρεώσεις και τα επιτόκια και τα επί των επιτοκίων, μάλλον κερδίζει από αυτά τα δάνεια ο Συνεργατισμός παρά χάνει.

Στην παρατήρηση ότι ο Συνεργατισμός κατέρρευσε ή λέγεται ότι κατέρρευσε λόγω ΜΕΔ και επειδή είχε να παίρνει, ο κ. Περδίκης είπε πως δεν είναι αυτό που λέει το πόρισμα, αλλά το πόρισμα λέει ότι ο Συνεργατισμός κατέρρευσε λόγω της κακοδιοίκησης που υπήρχε πριν το 2013, και ένας λόγος που ενέτεινε την κακοδιοίκηση ήταν οι παρεμβάσεις των κομμάτων.

Εμείς δεν συμμετείχαμε στη διοίκηση του Συνεργατισμού, συνέχισε, προσθέτοντας ότι το πόρισμα αναφέρει πως μετά το 2013 η κατάσταση επιδεινώθηκε λόγω κακοδιοίκησης από τη συγκεκριμένη διοίκηση και των λανθασμένων αποφάσεων του Υπουργού.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε πως το συγκεκριμένο δημοσίευμα βάζει ερωτηματικό και απομένει να διερευνηθεί. Εξέφρασε την ελπίδα ότι θα το διερευνήσει ο Γενικός Ελεγκτής ώστε η διερεύνηση να γίνει από συντεταγμένο όργανο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Γκρίνια Ακιντζί στη συνάντηση με την Αμερικανίδα πρέσβειρα

«Το να κατακρατείς με τη βια τις περιουσιες του αλλου, αλλά περισσοτερο το πολιτισμο του, τη χωρα του, ...»
Λευκωσιατης  |  13:29

Αδιαφάνεια εντοπίζει η έρευνα της Ελεγκτικής για το ΡΙΚ

«Τόσος ντόρος για το ΡΙΚ και το μόνο πράγμα που έχει να πει ο Γ. Ελεγκτής είναι ότι το ΡΙΚ προσλαμβάνει ...»
Ελένη Αγαθαγγέλου Δημητριάδη  |  19:32

Η εργοδότηση πρώην κρατικών αξιωματούχων στον ιδιωτικό τομέα στην Επ. Θεσμών

«Οι βουλευτές που υποβάλλουν προτάσεις νόμου, προβαίνουν σε δημόσια διαβούλευση;»
YiannakisKosti  |  16:38

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X