ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πηγές του UBP στην Κ: Ο Σουτζούογλου ο νέος ηγέτης μας

Ξεκίνησαν οι πανηγυρισμοί στο UBP για την ηγεσία του Σουτζούογλου

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κ, από την ηγεσία του UBP πλέον ο Φαίζ Σουτζούογλου αναμένει τα τελικά αποτελέσματα από την σημερινή και χθεσινή αναμέτρηση, για να ανακοινώσει την τελική επικράτηση του στο συνέδριο του κόμματος του.

Τα αποτελέσματα από την τρίτη κάλπη που στήθηκε στο συνέδριο του UBP έχουν ως εξής:
Φαίζ Σουτζούογλου 1135 ψήφοι
Χασάν Τατσόϊ: 536 ψήφοι
Ζορλού Τορέ: 89 ψήφοι

Με τα νέα δεδομένα, ο κ. Σουτζούογλου πλέον έχει λάβει συνολικά 4102 ψήφους και χρειάζεται επιπλέον έναν μικρό αριθμό ψήφων για να ανακοινώσει την τελική νίκη του.

Στο συνεδριακό κέντρο του UBP έχουν ήδη ξεκινήσει οι πανηγυρισμοί για την νίκη του κ. Σουτζούογλου.

Αποδέχθηκε την ήττα του ο Τατσόϊ
Ο αντίπαλος του κ. Σουτζούογλου, Χασάν Τατσόϊ πριν από λίγη ώρα μιλώντας στο τ/κ τηλεοπτικό κανάλι «Γκεντς» αποδέχθηκε την ήττα του στη σημερινή αναμέτρηση.

Στο συνεδριακό κέντρο αυτήν την ώρα αναμένονται τυπικά τα νέα αποτελέσματα για την ανακοίνωση της τελικής νίκης του κ. Σουτζούογλου.

Υποστηρίζει την λύση των δυο κρατών ο Σουτζούογλου
«Η Τουρκία είναι η μητέρα πατρίδα μας» δηλώνει ο κ. Σουτζούογλου στον απόηχο της νίκης του στο συνέδριο του UBP. Ο νέος ηγέτης της τ/κ Δεξιάς δήλωσε ότι υποστηρίζει την λύση των δυο κρατών και ότι θα συνεργαστεί στενά με την ηγεσία του Ερσίν Τατάρ.

Σύμφωνα με τον κ. Σουτζούογλου, η προτεραιότητα της νέας «κυβέρνησης» θα πρέπει να είναι η τ/κ οικονομία. «Προτεραιότητα μας είναι η πρόσβαση στο ζεστό χρήμα», δήλωσε ο κ. Σουτζούογλου.

Ο νέος ηγέτης του UBP άφησε επίσης, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το πολιτικό μέλλον των τ/κ, μην αποκλείοντας ούτε το ενδεχόμενο των πρόωρων «βουλευτικών εκλογών» αλλά ούτε και τον ενδεχόμενο σχηματισμό νέας, μεταβατικής «κυβέρνησης».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Νίκου Στέλγια

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση