ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρέσβης Ουκρανίας: Σε τεχνικό πρόβλημα οφείλεται η διακοπή της σύνδεσης Ζελένκσι

Εκφράζει την ελπίδα ότι «αυτό το άκρως ατυχές τεχνικό πρόβλημα» σε καμιά περίπτωση δεν θα επισκιάσει τις εγκάρδιες σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο χώρες

ΚΥΠΕ

Σε «άκρως ατυχές τεχνικό πρόβλημα», αποδίδει ο Πρέσβης της Ουκρανίας στην Κύπρο την διακοπή της σύνδεσης του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας με την κυπριακής Βουλή, την ώρα που η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου απευθυνόταν στον Βολοντιμίρ Ζελένσκι.

Επιστολή από τον Ουκρανό Πρέσβη Ruslan Nimchynskyi που είδε το ΚΥΠΕ, σε απάντηση διαβήματος της Προέδρου της Βουλής, με σημερινή ημερομηνία, αναφέρει ότι το καλωσόρισμα της κας. Δημητρίου προς τον Πρόεδρο της Ουκρανίας κατά τη χθεσινή ειδική συνεδρία της Ολομέλειας, όσο και το κείμενο του χαιρετισμού της παραδόθηκαν αμέσως στο γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας.

Παράλληλα την διαβεβαιώνει για τους τεχνικούς λόγους που προκάλεσαν την απώλεια της επικοινωνίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. Εκφράζει την ελπίδα ότι «αυτό το άκρως ατυχές τεχνικό πρόβλημα» σε καμιά περίπτωση δεν θα επισκιάσει τις εγκάρδιες σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στις δύο χώρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση