ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Π. Προδρόμου στην «Κ»: Σε μόνιμo πολιτικό management ο Χριστοδουλίδης

Η κυβέρνηση σαν να μην έχει πολιτικό σκελετό και είναι απλώς μια ομάδα διαχείρισης, χωρίς συγκεκριμένους στόχους, αναφέρει ο τέως υπουργός Παιδείας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης εμφανίζεται σαν να βρίσκεται σε μόνιμη άσκηση πολιτικού management», δηλώνει σε συνέντευξή του στην «Κ» ο Πρόδρομος Προδρόμου, τέως υπουργός Παιδείας. Η κυβέρνηση, λέει, μοιάζει με μια ομάδα διαχείρισης που δεν έχει συγκεκριμένους πολιτικούς στόχους και μέχρι στιγμής υπάρχει η αίσθηση ότι υπολείπεται. Σχολιάζοντας την κατάσταση στον ΔΗΣΥ, αναφέρει πως δεν υπάρχει επαρκές σχέδιο αντιπολίτευσης και τονίζει ότι ένα μεγάλο κόμμα δεν μπορεί να περιορίζεται σε δημόσιες σχέσεις, κοκτέιλ και εικόνες. Αναφερόμενος στην επεισοδιακή συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ ανάμεσα στους δύο γύρους των προεδρικών εκλογών δηλώνει πως έζησε μια άσχημη εμπειρία και επισημαίνει ότι πίσω από το κλίμα εκφοβισμού που δημιουργήθηκε βρίσκονταν άτομα του κομματικού μηχανισμού. Στη συζήτηση κατά πόσο ο ΔΗΣΥ πρέπει να μπει στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη αναφέρει πως αυτό το επεισόδιο έχει λήξει στην παρούσα φάση, παραπέμποντας στις εκλογές Ιουνίου και στον Ηράκλειτο –ότι όλα είναι ρευστά.

–Αποστασιοποιηθήκατε μετά τις εκλογές. Με τι ασχολείστε αυτήν την περίοδο;

–Έχω πλέον τον χρόνο να ασχοληθώ με πράγματα που τόσα χρόνια είχα αφήσει πίσω. Φυσικά, δεν μπορώ να είμαι έξω από την πολιτική. Παρακολουθώ τις εξελίξεις και όπου το κρίνω χρήσιμο, δεν θα παραμείνω αδρανής.

Διαβάστε τη συνέντευξη στον Αντρέα Κημήτρη στην έντυπη έκδοση της «Κ».

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση