ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Έδωσε το «παρών» σεεορταστική εκδήλωση της ομάδας στήριξης Λάρνακας

Μεταξύ άλλων ανέπτυξε διάλογο για ζητήματα που απασχολούν κυρίως τη νεολαία.

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση της ομάδας στήριξης Λάρνακας, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα νίκης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που διεξήχθη στο Galu Seaside την Πέμπτη, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις με τους συμμετέχοντες, ενώ ανέπτυξε διάλογο για ζητήματα που απασχολούν κυρίως τη νεολαία.

Στην ομιλία του τόνισε πως, «η 5η Φεβρουαρίου, θα να είναι το εφαλτήριο για την εκλογή μας στην προεδρία της χώρας». Συνεχίζοντας ανέφερε πως η ημερομηνία, όμως, που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η ημερομηνία λήξης της δικής μας πενταετούς διακυβέρνησης. «Γιατί θέλουμε με τη λήξη της πενταετίας, να μπορούμε να βλέπουμε ο ένας τον άλλο στα μάτια. Να πούμε ότι έχουμε κάνει το χρέος μας προς τον τόπο μας και πως οι νέοι, ειδικά, βρίσκουν επιτέλους προοπτικές και οι μεγαλύτεροι κληροδοτούν ένα καλύτερο κόσμο στα παιδιά τους και στα εγγόνια του», σημείωσε.

Πρόσθεσε, ότι ο άνθρωπος πρέπει και μπορεί να αλλάξει τον κόσμο και τα κακώς κείμενα και μαζί μπορούμε και θα αλλάξουμε τον τόπο μας. Καταλήγοντας, ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλό νέο έτος προς όλους και όλες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023