ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μάχη στο τουίτερ για το διδακτορικό Χριστοδουλίδη - Πώς απαντά ο Ν. Παπαδόπουλος

Αιχμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον υποψήφιο Νίκο Χριστοδουλίδη - Ασπίδα ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Προεκλογικό ανάχωμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού φωτιά πήρε αυτή τη φορά το Twitter. Αφορμή στάθηκαν αναρτήσεις χρηστών που αμφισβητούσαν τη διατριβή ή και το διδακτορικό που κατέχει ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης με τον πρόεδρο του ΔΗ.ΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο να απαντά.

Συγκεκριμένα αναφορά έγινε με χρήστη να διερωτάται εάν «Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι Γιαννάκης Χριστοδουλίδης; Τελικά έχει ή δεν έχει διδακτορικό» ενώ σε άλλο χρήστης αναρωτιέται εάν εγείρεται θέμα από κάποιον που εξασφαλίζει θέσεις και προνόμια χωρίς δηλώνοντας ότι έχει διδακτορικό, κάτι που αποτελεί νομικό και ηθικό ζήτημα.

Απάντηση σε αυτές τις αναφορές έδωσε ο Χρίστος Χατζηιωάννου, αντιπρόεδρος της ΔΕΔΕ (Διδακτορικοί Επιστήμονες Διδασκαλίας και Έρευνας) παραθέτοντας σύνδεσμο με τη διδακτορική διατριβή του Νίκου Χριστοδουλίδη ενώ την εν λόγω ανάρτηση έκανε retweet ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος λέγοντας πως «η λάσπη κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη δεν έχει όρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση