ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Την επίθεση κατά των γραφείων της ΕΔΕΚ καταδικάζει ο Ν. Χριστοδουλίδης

Όσοι επιδιώκουν την πόλωση και τον διχασμό πρέπει να αναλογιστούν αυτή την ώρα τις ευθύνες τους, αναφέρει το επιτελείο του κ. Χριστοδουλίδη

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την επίθεση κατά των γραφείων της ΕΔΕΚ όπως επίσης την όποια πράξη βίας καταδικάζει με ανακοίνωσή του το επιτελείο του ανεξάρτητου υποψηφίου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, προσθέτοντας ότι "όσοι επιδιώκουν την πόλωση και τον διχασμό πρέπει να αναλογιστούν αυτή την ώρα τις ευθύνες τους".

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι "η περιφρούρηση των δημοκρατικών αρχών και αξιών στον τόπο μας είναι συλλογική ευθύνη, όπου και να ανήκουμε πολιτικά και σε ό,τι και να πιστεύουμε". "Αυτή ειδικά την ώρα που η τουρκική προκλητικότητα, ο αναθεωρητισμός και η επεκτατικότητα βρίσκονται στο απόγειό τους με την προσπάθεια επιβολής νέων απαράδεκτων τετελεσμένων, η σύμπνοια, η ενότητα και η συλλογικότητα είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαίες για να αναχαιτίσουμε και να αποτρέψουμε τις τουρκικές μεθοδεύσεις", προστίθεται.

"Χαιρετίζουμε τη στάση του Συνδέσμου Αγωνιστών ΕΟΚΑ 1955-59 και ενώνουμε τη φωνή μας με όλες τις δυνάμεις που παραμένουν πιστές στην νομιμότητα, αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα των στιγμών και δρουν κατά τρόπο που υπηρετεί αποκλειστικά τα συμφέροντα της Κυπριακής Δημοκρατίας και του λαού μας", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση