ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Α. Δημητριάδης: Πρέπει να δουλέψουμε για τίμιο κράτος

Ο υποψήφιος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσελεούσας, Κέντρο Λ', στον Στρόβολο

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αχιλλέας Δημητριάδης άσκησε σήμερα το εκλογικό του δικαίωμα στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσελεούσας, Κέντρο Λ', στον Στρόβολο.

Αμέσως μετά, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο κ. Δημητριάδης ανέφερε τα εξής: «Σήμερα είναι η μέρα που ο καθένας μπορεί να εκφράσει την άποψή του. Το κάθε άτομο έχει δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση να ψηφίσει. Δύναμή του η φωνή του. Τη σημερινή ημέρα καλώ τον κόσμο να έρθει, να ρίξει στην κάλπη το δικαίωμά του και να το ασκήσει. Πρέπει να δουλέψουμε για το τίμιο κράτος. Και πρέπει να αρχίσουμε με τους νέους. Πρέπει οι νέοι να έχουν αυτόματο δικαίωμα εγγραφής στους εκλογικούς καταλόγους. Εμείς εδώ πολεμούμε για το τίμιο κράτος, είναι δικαίωμά μας. Θέλουμε μια Κύπρο ενωμένη. Μια Κύπρο ενωμένη και πράσινη. Μια Κύπρο για όλους τους Κυπρίους. Καλή ψήφο σε όλες και σε όλους και σας ευχαριστώ».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το μέσο μεταφοράς που χρησιμοποιούσε κατά την προεκλογική εκστρατεία, ο κ. Δημητριάδης είπε: «Το λεωφορείο μας θα το δώσουμε στο καταφύγιο ζώων στη Λευκωσία, απαγορεύεται η διαφήμιση σήμερα γι’ αυτό είναι παρκαρισμένο στο επιτελείο, αλλά ελπίζουμε ότι θα έχει μια νέα ζωή, να βοηθά το καταφύγιο σκύλων στο αεροδρόμιο Λευκωσίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023