ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Α.Μαυρογιάννης: O αθλητισμός διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στην κοινωνία

Ο κ. Μαυρογιάννης κήρυξε την έναρξη του αγώνα δρόμου 5 χλμ στον 5ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και στη συνέχεια απένειμε τα βραβεία στους νικητές.

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

O αθλητισμός έχει κεντρικό ρόλο να διαδραματίσει στην κοινωνία, τόνισε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, κατά την επίσκεψη του στον 5ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, στο πλαίσιο του οποίου δίνει στη δημοσιότητα και τις θέσεις του για τον αθλητισμό.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, κήρυξε την έναρξη του αγώνα δρόμου 5 χλμ και στη συνέχεια απένειμε τα βραβεία στους νικητές στη γενική κατάταξη ανδρών 5χλμ.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης τόνισε πως τέτοιες διοργανώσεις, αποτελούν μία σπουδαία κοινωνική εκδήλωση, καθώς έχουν να κάνουν με την κοινωνικοποίηση των ανθρώπων. «Είναι μία διάσταση της ανθρώπινης ζωής που πρέπει να προβάλλουμε και να προωθούμε», πρόσθεσε.

Ανέφερε πως, η εκδήλωση αυτή, αποτελεί ένα σπουδαίο παράδειγμα για το πως πρέπει να οργανωνόμαστε ως άνθρωποι και ως κοινωνία. «Για εμάς, ο αθλητισμός έχει κεντρικό ρόλο και θέση στην αντίληψη που έχουμε για την πολιτική, για την κοινωνία και τους ανθρώπους», υπογράμμισε. Καταλήγοντας, συνεχάρη τον Δήμο Λάρνακος, τους συνδιοργανωτές και όλους τους δρομείς που συμμετείχαν στον σημερινό αγώνα.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση