ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Α. Μαυρογιάννης: Οι ευθύνες θα αποδοθούν όσο ψηλά και αν φτάνουν

Ας μην μας κάνουν μαθήματα οικονομίας αυτή που μας έφεραν στο πάτο των χωρών της Ε.Ε., ανέφερε στην ομιλία του

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Μηνύματα νίκης, ενότητας, αλλαγής αλλά και αιχμές για την Κυβέρνηση που αποχωρεί είχε η ομιλία του κύριου Ανδρέα Μαυρογιάννη στα πλαίσια της συναυλίας στο Στάδιο «Ελευθερίας – Τάσσος Παπαδόπουλος». Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που υποστηρίζεται από το ΑΚΕΛ ανέφερε, «Όλοι εμείς οι χιλιάδες εδώ, μέσα σ’ αυτό το στάδιο, και οι χιλιάδες των συμπολιτών μας, εκεί έξω, το θέλουμε. Το πιστεύουμε. Και τις μέρες που απομένουν, σας ζητώ να εργαστούμε για να το καταφέρουμε». Για το θέμα της διαφθοράς τόνισε, «μπορούμε και θα φέρουμε ξανά στον τόπο μας την κάθαρση, τη διαφάνεια και τη λογοδοσία. Θα γυρίσουμε σελίδα, αλλά δεν θα αφήσουμε πίσω μας όσα και όσους έφταιξαν. Τέρμα στην ανοχή. Τέρμα στην ατιμωρησία. Οι ευθύνες θα αποδοθούν όσες κι αν είναι, όσο ψηλά κι αν φτάνουν, όποιους κι αν αγγίζουν».

Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε και στην διακυβέρνηση Αναστασιάδη συνδέοντας την με τις υποψηφιότητες Αβέρωφ – Χριστοδουλίδη λέγοντας, «σε αυτές τις εκλογές υπάρχουν τρεις βασικοί υποψήφιοι, αλλά δύο επιλογές: Συνέχιση της σημερινής διακυβέρνησης ή προοδευτική αλλαγή. Απέναντι στους κυρίους Νεοφύτου και Χριστοδουλίδη που θέλουν να συνεχίσουν τη διακυβέρνηση Αναστασιάδη. Η αλλαγή βρίσκεται στα δικά μας χέρια. Αλλαγή στο ύφος και στο ήθος διακυβέρνησης. Αλλαγή σε νοοτροπίες και αντιλήψεις. Αλλαγή στις προτεραιότητες. Φιλόδοξο όραμα για το μέλλον του τόπου μας και τους ανθρώπους του».

Ο κύριος Μαυρογιάννης σε άλλο σημείο μίλησε και για την οικονομία στρέφοντας τα πυρά του σε Κυβέρνηση και ΔΗΣΥ, αναφέροντας ότι, «να βάλουμε τέρμα στις οικονομικές ανισότητες που δημιούργησε η απερχόμενη κυβέρνηση. Πολιτικές που έκαναν τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους. Ας μην μας κάνουν μαθήματα οικονομίας εμάς, αυτοί που εν μέσω της κρίσης έφεραν την Κύπρο στον πάτο των ευρωπαϊκών χωρών σε σχέση με τη στήριξη των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων. Που οδήγησαν ένα στους πέντε συμπολίτες μας στο όριο της φτώχειας. Που μας άφησαν ανοχύρωτους μπροστά στο κύμα της ακρίβειας. Στο δικό μας σχεδιασμό, η οικονομία του τόπου θα είναι ισχυρή. Θα είναι σταθερή. Θα είναι εύρωστη και θα παράγει ευημερία όχι για τους λίγους και τους προνομιούχους, αλλά για τους πολλούς».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023