ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Α. Νεοφύτου: Είναι η ώρα να απογειώσουμε την Κύπρο μας

Το τελικό μήνυμα του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας για τις εκλογές

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Μαζί μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας μας. Μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε την περηφάνια και την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη. Είναι η ώρα να απογειώσουμε την Κύπρο μας. Γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας αυτή την Κυριακή» αναφέρει στο τελικό του μήνυμα ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου.

Το μήνυμα του Αβέρωφ Νεοφύτου

Αγαπητοί συμπατριώτες και συμπατριώτισσες.

Απευθύνομαι στον καθένα και στη καθεμία από εσάς με ένα μήνυμα από την καρδιά μου. Για να ζητήσω τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας.

Με την υπόσχεση ότι θα αγωνιστώ για σας με όλες μου τις δυνάμεις. Οι αγωνίες σας, οι προσδοκίες σας, τα όνειρα σας, είναι και δικά μου.

Μπορούμε να κρατήσουμε την οικονομία δυνατή. Μπορούμε να στηρίξουμε την οικογένεια και τη μεσαία τάξη με μια σημαντική φορολογική ελάφρυνση. Να αντιμετωπίσουμε την απειλή του μεταναστευτικού.

Κυρίως όμως, να κάνουμε το παν για να σπάσουμε το αδιέξοδο στο Κυπριακό. Ξέρω ότι όλα αυτά συνθέτουν μια δύσκολη αποστολή. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι με τη δική σας στήριξη μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Μαζί μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας μας.

Μαζί μπορούμε να διασφαλίσουμε την περηφάνια και την αξιοπρέπεια κάθε πολίτη.

Είναι η ώρα να απογειώσουμε την Κύπρο μας. Γι’ αυτό ζητώ την ψήφο σας αυτή την Κυριακή.

Σας ευχαριστώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023