ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Α. Νεοφύτου: Η χώρα δεν σηκώνει πειραματισμούς και πισωγυρίσματα

Ο κ. Νεοφύτου παρουσίασε και ανέπτυξε τις προτάσεις του για τον προσφυγικό κόσμο και το Κυπριακό

ΚΥΠΕ

Τις θέσεις του για τον προσφυγικό κόσμο και το Κυπριακό, παρουσίασε χθες βράδυ σε εκδήλωση με Αμμοχωστιανούς υποστηρικτές του, στην Αραδίππου, ο Πρόεδρος ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος σημείωσε ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει σε σταθερή και ασφαλή πορεία και ότι δεν σηκώνει πειραματισμούς και πισωγυρίσματα.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ στον χαιρετισμό του κάλεσε τους πολίτες να αξιολογήσουν και να κρίνουν σωστά.

«Οι επόμενες κρίσεις θα είναι πιο δύσκολες από αυτές που περάσαμε και είπε πως ζούμε στην εποχή της ακρίβειας», είπε.

Σημείωσε πως «οι εποχές των χαμηλών επιτοκίων ανήκουν στο παρελθόν, και είναι μπροστά της οικονομικής αβεβαιότητας και της παγκόσμιας ανασφάλειας». Εμείς στην Κύπρο, ανέφερε, «έχουμε και τις ανοιχτές πληγές του Κυπριακού και του μεταναστευτικού».

O Αβέρωφ Νεοφύτου συνέχισε λέγοντας πως «δεν σηκώνει η χώρα πειραματισμούς, δεν σηκώνει πισωγυρίσματα. Χρειάζεται η χώρα μας να μείνει σε σταθερή πορεία σε ασφαλή πορεία».

«Με την βοήθεια των πολιτών από όλους τους ιδεολογικούς χώρους θα κρατήσουμε την χώρα μας στην σωστή κατεύθυνση για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας, για τους αριστερούς και τους δεξιούς τους κεντρώους και τους σοσιαλιστές», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση