ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

A. Νεοφύτου: Χρειάζονται τσεκουράτες κουβέντες

«Ο κόσμος δικαιούται να γνωρίζει τις συμφωνίες που έγιναν», επιμένει ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Η κοινωνία δικαιούται να γνωρίζει ποιες συμφωνίες έγιναν μεταξύ των κομμάτων και του Νίκου Χριστοδουλίδη τη στιγμή που μιλάμε για διαφάνεια είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου.

Πρόσθεσε ότι «είναι δικαίωμα του Νικόλα Παπαδόπουλου να κάνει συμφωνία με τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Απόλυτα φυσιολογικό και δημοκρατικό όμως η κοινωνία να δικαιούται να γνωρίζει ποιες είναι αυτές οι συμφωνίες.»

Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε ότι αν ούτε με την ΕΔΕΚ, ούτε με την ΔΗ.ΠΑ ούτε με το ΔΗΚΟ συμφωνήθηκε οτιδήποτε τότε τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα αφού οι απόψεις τους είναι εκ διαμέτρου αντίθετες διερωτώμενος «πως θα κυβερνήσουν την χώρα»;
Πρόσθεσε ότι «μιλάμε για την τύχη της χώρας και η ευθύνη της διακυβέρνησης είναι στον εκλεγμένο πρόεδρο. Δεν μπορεί να μεταφέρεται σε οποιοδήποτε τρίτο. Χρειάζονται κουβέντες τσεκουράτες, να έχεις άποψη για τα διάφορα ζητήματα .Δεν μπορείς να είσαι λίγο από όλα.»

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ έκανε αναφορά και στην οικονομία του τόπου λέγοντας ότι θα πρέπει να υπάρχει αξιοπιστία και σταθερότητα ώστε στα πιο δύσκολα που έρχονται να μην αφήνονται ερωτηματικά γιατί τότε είναι που θα ξεκινήσουν τα πολλά προβλήματα».
Εξήγησε ότι για να προσελκύσεις επενδυτές πρέπει οι ίδιοι να νιώθουν ότι δεν θα μπουν σε οικονομική περιπέτεια ή ότι ζουν σε ανασφαλή χώρα. Πρόσθεσε ότι «εάν η πορεία μια χώρας δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση