ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αβέρωφ: Δεν είναι μόνο οι παραλίες για εισόδημα

«Έχουμε πλούσια ενδοχώρα και με το επισκέψιμο αγρόκτημα και τον τουρισμό μας ενισχύουμε αλλά και το εισόδημα των γεωργών και των κτηνοτρόφων μας»

ΚΥΠΕ

Το αγρόκτημα του Πολύκαρπου Καλλούρη στη Φλάσου επισκέφτηκε το Σάββατο ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου, αναφέροντας ότι δεν είναι μόνο οι παραλίες για να έχουμε εισόδημα ως κράτος.

Ο κ. Νεοφύτου αναφέρθηκε στην πρότασή του για το επισκέψιμο αγρόκτημα και την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα λέγοντας στον ιδιοκτήτη ότι θα μπορούσε να χτίσει στο αγρόκτημα μικρά σπιτάκια προς ενοικίαση, θα μπορούσε να έχει το δικό του χώρο για πώληση προϊόντων και μια μικρή μονάδα για τη μεταποίηση.

"Οι τιμές των γεωργικών προϊόντων αλλά και στον τομέα της κτηνοτροφίας, στα επόμενα χρόνια θα αυξηθούν πάρα πολύ γιατί θα υπάρχει περιορισμένη παραγωγή. Άρα έχει σημασία να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα τώρα στις δυσκολίες του για να μπορέσει να απογειωθεί μεσοπρόθεσμα. Και το επισκέψιμο αγρόκτημα είναι αυτό που θα δώσει οικονομική ένεση στους επαγγελματίες που έχουν τα αγροκτήματά τους και θέλουν να έχουν ένα έξτρα εισόδημα", είπε ο κ. Νεοφύτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023