ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα ύψους 39.500 ευρώ προτείνει ο Αβέρωφ

«Αυτό σημαίνει πραγματική οικονομική στήριξη για την κυπριακή οικογένεια», είπε ο κ. Νεοφύτου

ΚΥΠΕ

Αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα ύψους 39.500 ευρώ για στήριξη της μέσης οικογένειας, πρότεινε την Τρίτη ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Αυτό θα συνεπάγεται ως 4.000 ευρώ επιπλέον εισόδημα και μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη για την μέση οικογένεια», είπε ο κ. Νεοφύτου, ύστερα από συνάντηση με το ΔΣ του ΣΕΛΚ, σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

«Αυτό σημαίνει πραγματική οικονομική στήριξη για την κυπριακή οικογένεια», πρόσθεσε.

Ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «η μεσαία τάξη διαχρονικά διασφαλίζει την δυνατότητα να έχουμε ισχυρή οικονομία» και «σε αυτή την δύσκολη εποχή είναι η δική μας σειρά να στηρίξουμε την μεσαία τάξη».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Και εκλογές οτι με αυτο το πακετο ο κόσμος θα τον ψηφίσει, ο κόσμος δεν μασαει πλεον, θέλει την Κυπρο οπως ηταν πριν που επερνε 2000 με 2500 ευρώ τον μηνα και περνουσε ας πουμε καλυτερα, τωρα με το ζόρι τα βγαζει περα και έχει που πεινανε και ψαχνουν στα σκουπιδια, αυτους να πανε να κοιταξουν όχι ομιλίες εδώ και εκεί και υποσχσεις που ξεχνούν μόλις περασουν η εκλογές

Andros

Και νομίζει οτι με αυτο το πακετο ο κόσμος θα τον ψηφίσει, ο κόσμος δεν μασαει πλεον, θέλει την Κυπρο οπως ηταν πριν που επερνε 2000 με 2500 ευρώ τον μηνα και βαλε και περνουσε ας πουμε καλυτερα, τωρα με το ζόρι τα βγαζει περα και έχει που πεινανε και ψαχνουν στα σκουπιδια, αυτους να πανε να κοιταξουν όχι ομιλίες εδώ και εκεί και υποσχσεις που ξεχνούν μόλις περασουν η εκλογές

Andros
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση