ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΚΕΛ: Με την ψήφο μας τερματίζουμε την κυβέρνηση των τραπεζών

Η ανακοίνωση του κόμματος για τις εκποιήσεις και τις εκλογές

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Το στοχευμένο πάγωμα των εκποιήσεων έληξε και η επίθεση των τραπεζών στους δανειολήπτες ξανάρχισε. Όμως χιλιάδες νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις εξακολουθούν να είναι χωρίς αποτελεσματική νομική προστασία απέναντι σε αυτή τη νέα επίθεση για μαζικές εκποιήσεις, επειδή έτσι είναι το πλαίσιο που επέβαλε η κυβέρνηση Συναγερμού» αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΑΚΕΛ σχετικά με το ζήτημα των εκποιήσεων και τις Προεδρικές Εκλογές.

Η ανακοίνωση του ΑΚΕΛ 

Το στοχευμένο πάγωμα των εκποιήσεων έληξε και η επίθεση των τραπεζών στους δανειολήπτες ξανάρχισε. Όμως χιλιάδες νοικοκυριά και μικρές επιχειρήσεις εξακολουθούν να είναι χωρίς αποτελεσματική νομική προστασία απέναντι σε αυτή τη νέα επίθεση για μαζικές εκποιήσεις, επειδή έτσι είναι το πλαίσιο που επέβαλε η κυβέρνηση Συναγερμού. Αυτή δηλαδή που θέλουν να συνεχίσουν οι κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Και ενώ για μια δεκαετία τώρα η κυβέρνηση Αβέρωφ και Χριστοδουλίδη προσκυνά τις τράπεζες, τώρα προεκλογικά οι δυο τους π θυμήθηκαν τους δανειολήπτες.

Απαιτούνται μόνιμες και δίκαιες λύσεις για τους δανειολήπτες. Απαιτείται να επανέλθει ισορροπία ανάμεσα στις τράπεζες και τους δανειολήπτες. Με το άνοιγμα της Βουλής σε μερικές μέρες, το ΑΚΕΛ θα συνεχίσει να πιέζει για τη συζήτηση των προτάσεων νόμου που εδώ και μερικά χρόνια έχουμε καταθέσει για προστασία των δανειοληπτών και της κύριας κατοικίας τους.

Όμως, τώρα, η ίδια η κοινωνία και οι ίδιοι οι δανειολήπτες που υπόκεινται τις συνέπειες του νομικού πλαισίου που επέβαλε η κυβέρνηση Αναστασιάδη, έχουν στα χέρια τους μια τεράστια δύναμη. Έχουν τη δύναμη της ψήφου. Τη δύναμη να βάλουν τέλος στην κυβέρνηση των τραπεζών και των μεγάλων συμφερόντων. Η εκλογή του Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Προεδρία και η εφαρμογή των προτάσεων του για τους δανειολήπτες είναι η ασπίδα των πολλών απέναντι στην επιθετικότητα και την αυθαιρεσία των τραπεζών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023