ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αναστασιάδης για εκλογές: Θα συνεχίσω με τον Αβέρωφ Νεοφύτου

«Όσοι με αγαπάτε, συστρατευθείτε στην προσπάθεια για εκλογή του Αβέρωφ» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την στήριξη του προς τον Αβέρωφ Νεοφύτου εξέφρασε ακόμα μια φορά ο Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος παρευρέθηκε στη χθεσινή τελική συγκέντρωση του Αβέρωφ Νεοφύτου στην Επαρχία Λάρνακας.

 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσους τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, ενώ απάντησε σε όσους του λένε ότι θα έπρεπε να συνεχίσει να είναι Πρόεδρος: «Θα συνεχίσω με τον Αβέρωφ Νεοφύτου. Μόνο έτσι! Αυτό είναι που ζητώ απ' όλους σας. Αυτή είναι η συνέχεια της πορείας μου».

Μάλιστα κάλεσε όσους τον στηρίζουν, να ψηφίσουν τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ λέγοντας: «Αν με αγαπάτε, όσοι με αγαπάτε, όσοι με στηρίξατε, μην παρεκκλίνετε..».

Τέλος, ο Νίκος Αναστασιάδης αναφέρθηκε και στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων: «Οι μεταβολές γίνονται την τελευταία εβδομάδα. Και είστε σε θέση, γιατί είμαστε επαναστάτες. Θέλετε να συνεχίσει ο Αναστασιάδης; Ψηφίστε Αβέρωφ Νεοφύτου!».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Αναστασιάδη, η αναξιοπιστία ποτέ δεν ακολουθεί πρόγραμμα. Το απέδειξες περίτρανα.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023