ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επ. Αβέρωφ: Η πρόταση δεν αφορά τον Παπαδόπουλο αλλά την μεσαία τάξη

Η απάντηση του επιτελείου στην ανάρτηση του Προέδρου του ΔΗΚΟ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο τρολάρισμα του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου με αφορμή την πρόταση του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου για το οικογενειακό εισόδημα απαντάει ο Δημοκρατικός Συναγερμός αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι: «Ο πάντα βιαστικός να κατακρίνει κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, βιάστηκε και χτες να κατακρίνει την πρόταση του Αβέρωφ Νεοφύτου για τη φορολόγηση του οικογενειακού εισοδήματος».

Η ανακοίνωση του Επιτελείου 

Ο πάντα βιαστικός να κατακρίνει κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, βιάστηκε και χτες να κατακρίνει την πρόταση του Αβέρωφ Νεοφύτου για τη φορολόγηση του οικογενειακού εισοδήματος.

Μια πρόταση που καλώς ή κακώς δεν αφορά τον Νικόλα Παπαδόπουλο αλλά αφορά τη μεσαία τάξη, που θα δει μεγάλη εξοικονόμηση στον οικογενειακό της προϋπολογισμό. Μια ριζοσπαστική πρόταση για να στηρίξουμε έμπρακτα εκείνους που όλοι λέμε πως είναι και είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας.

Θέλουμε την κάθε κυπριακή οικογένεια να είναι αξιοπρεπέστατη και ξέρουμε πώς να το πετύχουμε. Είμαστε λοιπόν βέβαιοι ότι οι συμπολίτες μας της μεσαίας τάξης δεν έχουν την ίδια άποψη με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ.

Η ανάρτητη του Νικόλα Παπαδόπουλου

Τον Αβέρωφ Νεοφύτου τρόλαρε με ανάρτησή του στο Twitter o Νικόλας Παπαδόπουλος, με αφορμή την πρόταση του Προέδρου του ΔΗΣΥ για το οικογενειακό εισόδημα. 

Σημειώνεται ότι πολλές φορές ο κ. Νεοφύτου και το επιτελείο του είχαν κάνει λόγο για «αχταρμά και βαβέλ» σε σχέση με τη συνεργασία των κομμάτων που στηρίζουν Νίκο Χριστοδουλίδη, με τον κ. Παπαδόπουλο να απαντά με το ίδιο νόμισμα.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, δημοσίευσε δύο φωτογραφίες για τις οποίες έγραψε: «Θα αποφύγω τον πειρασμό να μιλήσω για «αχταρμά», για «μωσαϊκό» και για «Βαβέλ»…»

Στη μια απεικονίζεται η εξαγγελία του κ. Νεοφύτου για φορολόγηση εισοδήματος από προσωπικό σε οικογενειακό επίπεδο και στην άλλη ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, να αναφέρει ότι δεν είναι καιρός για φορολογική μεταρρύθμιση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023