ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απάντηση ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Η κοινωνία αναγνωρίζει την άγονη πολιτική και ρητορική

Το διακύβευμα των εκλογών ένα είναι: Να συνεχίσουμε στην πορεία της σταθερότητας και να μην επιστρέφουμε στις χρεωκοπημένες πολιτικές του ΑΚΕΛ αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Απάντηση προς το ΑΚΕΛ έστειλε με ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ τονίζοντας ότι «Η ανικανότητα του ΑΚΕΛ να παραμείνει στα του οίκου του είναι παροιμιώδης σε όλη τη διάρκεια αυτή της προεκλογικής».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η ανικανότητα του ΑΚΕΛ να παραμείνει στα του οίκου του είναι παροιμιώδης σε όλη τη διάρκεια αυτή της προεκλογικής. Είναι προφανώς και το δικό τους άγχος μεγάλο που θεωρούν ότι θα επηρεάσουν το εκλογικό σώμα βάλλοντας κατά του ΔΗΣΥ, του Αβέρωφ Νεοφύτου ή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κοινωνία όμως, κι αυτό είναι το σημαντικό, αναγνωρίζει την άγονη πολιτική και ρητορική του ΑΚΕΛ, και τις έχει απορρίψει σε επαναλαμβανόμενες εκλογικές αναμετρήσεις όπως θα κάνει και την ερχόμενη Κυριακή.

Το διακύβευμα των εκλογών ένα είναι: Να συνεχίσουμε στην πορεία της σταθερότητας και να μην επιστρέφουμε στις χρεωκοπημένες πολιτικές του ΑΚΕΛ αλλά ούτε και να αφήσουμε χώρο στους πειραματισμούς της κοινοπραξίας Χριστοδουλίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023