ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αχ. Δημητριάδης: Σκοπός μας να κρατήσουμε τον κόσμο στη γη του

Πραγματοποίησε επίσκεψη στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς.

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αχιλλέας Δημητριάδης πραγματοποίησε σήμερα Κυριακή, 15 Ιανουαρίου, επίσκεψη στην περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, όπου συναντήθηκε στο Κοινοτικό Συμβούλιο Αργάκας με Κοινοτάρχες της γύρω περιοχής.

Σε δηλώσεις του, ο υποψήφιος Πρόεδρος ευχαρίστησε για τη φιλοξενία, την πρόσκληση και ειδικά για την ευκαιρία που είχε να ανταλλάξει απόψεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ύπαιθρος και ιδιαίτερα η περιοχή εδώ. «Συζητήσαμε το θέμα της αστυφιλίας, το θέμα της ανάγκης να κάνουμε νηπιαγωγεία, Δημοτικά για να μείνουν τα νεαρά ζευγάρια στη γη τους και να μπορέσουν να συνεχίσουν να ζουν εδώ και να αναπτύσσουν την περιοχή,» πρόσθεσε ο κ. Δημητριάδης.

Ο σκοπός, συνέχισε ο υποψήφιος Πρόεδρος Αχιλλέας Δημητριάδης, «είναι μέσα στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Πράσινης Συμφωνίας να κρατήσουμε τον κόσμο στην ύπαιθρο γιατί αν κρατήσουμε τον κόσμο στην ύπαιθρο, η ύπαιθρος θα επιβιώσει.»
Τέλος ευχαρίστησε και όλους τους Κοινοτάρχες που παρευρέθηκαν στη σημερινή συνάντηση καθώς και τον σύμβουλό τους για θέματα προσαρμογής κυπριακών κοινοτήτων στην Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία, Μηχανικό Περιβάλλοντος, κ. Παντελή Σοφοκλέους.

Καλωσορίζοντας τον Αχιλλέα Δημητριάδη ο Κοινοτάρχης της Αργάκας Σπύρος Πελοπίδας σημείωσε ότι η επίσκεψή του αφορά θέματα προσαρμογής στην Ευρωπαϊκή Πράσινη Συμφωνία καθώς και πολεοδομικά και αναπτυξιακά προβλήματα.

Ανέφερε ακόμα ότι όλοι οι Κοινοτάρχες που παρευρέθηκαν στη σημερινή συνάντηση ήρθαν «για να συζητήσουμε το θέμα της Πράσινης Συμφωνίας που μας απασχολεί σοβαρά γιατί μας ενδιαφέρει.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023