ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αχιλλέας: Ζήτησε γραπτές απαντήσεις από τους δύο και αποφασίζει

Πότε θα του απαντήσουν Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τον Νίκο Χριστοδουλίδη συνάντησε το πρωί της Τρίτης (07/02) ο Αχιλλέας Δημητριάδης ο οποίος θα ανακοινώσει την Πέμπτη την απόφασή του αναφορικά με τον υποψήφιο που θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο.

Μιλώντας στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ», ο κ. Δημητριάδης είπε ότι διεξήχθη μια πολύ ειλικρινής συζήτηση με τον κ. Χριστοδουλίδη και όπως έγινε και χθες, κατά τη συνάντησή του με τον κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη, έθεσε τις 12 προτεραιότητες του και θα τοποθετηθεί ανάλογα με την ανταπόκριση των υποψηφίων σε αυτές.

Σε ερώτηση αν με την παρουσία τόσων μηνών δεν έχει γενικότερη εικόνα για το ποιες είναι οι θέσεις των δύο υποψηφίων, ο κ. Δημητριάδης απάντησε αρνητικά, εξηγώντας ότι γι΄' αυτό ζήτησε γραπτές απαντήσεις. «Έχω μόνο εικασίες», διευκρίνισε.

Ερωτηθείς αν στις συζητήσεις με τους δύο έμαθε κάτι καινούργιο και αν ακούστηκαν ονόματα τα οποία ενδεχομένως να συμμετέχουν στη νέα κυβέρνηση, ο κ. Δημητριάδης είπε: «Όχι δεν ήταν αυτός ο σκοπός, δεν ήταν καθόλου σε αυτό το επίπεδο η συζήτησή μας».

Ο κ. Δημητριάδης δήλωσε ότι την Τετάρτη το μεσημέρι θα λάβει απαντήσεις από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ το πρωί θα έχει συνάντηση με τον κ. Μαυρογιάννη ο οποίος θα του παραδώσει γραπτώς τις τοποθετήσεις του.

Καταληκτικά, σε ερώτηση αν βρίσκεται πιο κοντά σε κάποιον από τους δύο υποψηφίους, ο κ. Δημητριάδης απάντησε «είμαι πιο κοντά στις απόψεις που έβαλα κάτω».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023