ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δ. Δημητρίου: Δεν έχουμε ψεύτικα προφίλ στον ΔΗΣΥ

Να πάψει να κρύβεται ο Χριστοδουλίδης δήλωσε o εκπρόσωπος τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Δεν απάντησε ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, ούτε σήμερα ούτε τις προηγούμενες μέρες» δήλωσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ και εκπρόσωπος τύπου Δημήτρης Δημητρίου ερωτηθείς για τις εξηγήσεις που ζήτησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός από τον Νίκο Χριστοδουλίδη αναφορικά με τα φερόμενα fake accounts αλλά και προσωπικά sms που φέρεται να είδαν το φως της δημοσιότητας. «Είμαστε πεπεισμένοι πως ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας» και «Αν κάναμε πολιτική με βάση τις δημοσκοπήσεις ίσως να μην στηρίζαμε τον Ιωάννη Κασουλίδη το 2007» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Κληθείς να σχολιάσει την απουσία εξηγήσεων από πλευράς Νίκου Χριστοδουλίδης, στη ραδιοφωνική εκπομπή της Οριάνας Παπαντωνίου «Διασπορά Ειδήσεων» και τον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ δήλωσε πως το θέμα δεν είναι αν και κατά πόσον θα απαντήσει στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά αν θα δώσει εξηγήσεις ή θα αρνηθεί το γεγονός στους πολίτες από τους οποίους ζητά την ψήφο τους. «Δε μπορείς να αναποδογυρίζεις τη λογική τη στιγμή που φαίνεται από τα μηνύματα οργανωμένη προσπάθεια σπίλωσης, λασπολογίας ή κουτσομπολιού και να κατηγορείς όλους τους άλλους ότι το κάνουν αυτό εις βάρος σου» υπογράμμισε. Το χαρακτήρισε ως ένα μεγάλο πολιτικό και κοινωνικό ζήτημα για να προσθέσει πως «αυτά είναι νέα ήθη και έθιμα στην πολιτική σκηνή, μακριά από μας. Δε μπορούμε να πολιτευόμαστε έτσι».

«Δεν απάντησε ούτε μέσα στο Σαββατοκύριακο, ούτε σήμερα ούτε τις προηγούμενες μέρες» δήλωσε ο βουλευτής του ΔΗΣΥ

Ερωτηθείς για το εάν ο ΔΗΣΥ διατηρεί ή διαχειρίζεται fake accounts απάντησε κατηγορηματικά «όχι» ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως ότι θέλουν να πουν το λένε πάνω από το τραπέζι και στο φως της ημέρας ενώ δεν παρέλειψε ν’αναφερθεί εκ νέου στον Νίκο Χριστοδουλίδη λέγοντας πως «Υπάρχουν ευκαιρίες, προκλήσεις και προοπτικές για τον ίδιο τον Ν.Χριστοδουλίδη να έρθει στο φως της ημέρας να συζητήσει πολιτικά όπως διατείνεται είτε σε ντιμπέιτ είτε αλλού και να πάψει να κρύβεται».

Με την περίοδο που διανύουμε να χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη για το κλείσιμο της ψαλίδας στις δημοσκοπήσεις καθώς και για το εάν είναι ικανοποιημένοι στην Πινδάρου με τα όσα λαμβάνουν ανέφερε πως στον ΔΗΣΥ απαντούν με βάση το τι εισπράττουν από τους πολίτες και την κοινωνία. «Νιώθουμε ενθαρρυμένοι και ενδυναμωμένοι. Πολίτες, ψηφοφόροι και στελέχη νιώθουν την ενθάρρυνση και είμαστε πεπεισμένοι ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας» δήλωσε. Ο κύριος Δημητρίου διασαφήνισε πως έχουν δοθεί πολλές εκλογικές μάχες στο παρελθόν και οι μάχες αυτές δε δίνονται στη βάση των δημοσκοπήσεων φέρνοντας ως παράδειγμα το 2007 και την υποψηφιότητα Ιωάννη Κασουλίδη. «Αν κάναμε πολιτική με βάση τις δημοσκοπήσεις δε θα συνεχίζαμε να στηρίζουμε ίσως τον Ιωάννη Κασουλίδη το 2007 ενώ στις πρόσφατες βουλευτικές έπρεπε να σηκώναμε τα χέρια ψηλά και να αποδεχόμασταν την μοίρα μας σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καταληκτικά για την επόμενη μέρα της προεκλογικής εκστρατείας και το τι θ’ακολουθήσει των δύο μεγάλων συγκεντρώσεων σε Λευκωσία και Λεμεσό ο Δημήτρης Δημητρίου μίλησε για άλλες προγραμματισμένες μικρότερες συγκεντρώσεις ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει αρκετή οργανωτική δουλειά από πλευράς στελεχών πρώτης -και όχι μόνο- γραμμής. Ενημέρωσε επίσης για συγκεντρώσεις και συζητήσεις ειδικού ενδιαφέροντος που τροχιοδρομούνται είτε με βάση το επάγγελμα είτε με άλλες χαρακτηριστικές ιδιότητες ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι το ξεδίπλωμα του προγράμματος/σχεδίου διακυβέρνησης Αβέρωφ Νεοφύτου που θα παρουσιαστεί ανά ενότητα. «Θα είναι ένα γεμάτο τρίμηνο μέχρι τις διακοπές των Χριστουγέννων» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση