ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δημητρίου για Προεδρία ΔΗΣΥ: Το πιο πιθανόν θα είμαι υποψήφιος

Δείτε βίντεο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, γνωστοποίησε στην εκπομπή του ANT1 «Μέρα Μεσημέρι» ότι το πιο πιθανόν θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία του ΔΗΣΥ. Σημείωσε ταυτόχρονα ότι οι τελικές του αποφάσεις θα ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες, το αργότερο αύριο το πρωί.

Ερωτηθείς αν θα είναι υποψήφιοι και οι Νίκος Νουρής και Χάρης Γεωργιάδης, απάντησε ότι δεν μπορεί να ξέρει αυτή τη στιγμή ποιοι άλλοι «συναγωνιστές θα είναι στη μάχη». Διευκρίνισε ότι με τον κ. Γεωργιάδη έχουν συζητήσει και του έχει πει ότι και ο ίδιος σκέφτεται σοβαρά να είναι υποψήφιος. 

Σε ερώτηση αν έχει μιλήσει με τη βάση του κόμματος σε σχέση με την ενδεχόμενη υποψηφιότητά του, ο κ. Δημητρίου είπε «συνεχώς, αυτές τις μέρες αυτό κάνω. Θέλω να σας πω ότι τα μηνύματα που παίρνω από τους ψηφοφόρους, από τα μέλη της παράταξης είναι πέρα για πέρα ενθαρρυντικά και είναι αυτό που μου δίνει δύναμη, που με σπρώχνει στο να προχωρήσω στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑ

Έμαθες η ακόμη,ότι οι άρρενες αυτού του τόπου,μετά τη θητεία τους στην Ε.Φ. Πάνε έφεδροι;

Δημος
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023