ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πόσο επηρέασαν τον Χριστοδουλίδη οι αποκαλύψεις για τα fake accounts (γραφικά)

Τι έδειξε η 4η μεγάλη δημοσκόπηση της Καθημερινής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αντέχει στις πιέσεις και βγαίνει πρακτικά αλώβητος από τις έντονες αντιπαραθέσεις ο υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην 4η μεγάλη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η «Καθημερινή».

Βλέποντας τα γραφικά της δημοσκόπησης, τέθηκε το ερώτημα εάν έχετε δει ή ακούσει τις πρόσφατες δημοσιεύσεις για τις προσωπικές συνομιλίες του Νίκου Χριστοδουλίδη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Σύμφωνα με τα όσα απάντησαν περίπου 6 στους 10 (59% ΝΑΙ και 41% ΟΧΙ) ενημερώθηκαν, είδαν ή άκουσαν τις πρόσφατες δημοσιεύσεις.

 

 

Μετά από αυτό, τίθεται μέσα από τη δημοσκόπηση το ερώτημα για το ποια είναι η άποψη τους για τον Νίκο Χριστοδουλίδη μετά που είδαν ή ενημερώθηκαν για τις δημοσιεύσεις. Ένα ποσοστό της τάξεως του 44% συνεχίζει να έχει θετική εικόνα για τον τέως Υπουργό Εξωτερικών, ενώ αρνητική εικόνα έχει το 36% των ερωτηθέντων. Μάλιστα ένα σχετικά υψηλό ποσοστό (18%) απάντησε πως δεν έχει ούτε θετική ούτε αρνητική εικόνα για τον υποψήφιο.

 

 

Όπως διαφαίνεται λοιπόν, οι απώλειες και η φθορά σε ποσοστά αλλά και την εικόνα του Νίκου Χριστοδουλίδη μετά τις αποκαλύψεις δεν φαίνεται να τον έχουν πλήξει ουσιαστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023