ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πόσο επηρέασαν τον Χριστοδουλίδη οι αποκαλύψεις για τα fake accounts (γραφικά)

Τι έδειξε η 4η μεγάλη δημοσκόπηση της Καθημερινής

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αντέχει στις πιέσεις και βγαίνει πρακτικά αλώβητος από τις έντονες αντιπαραθέσεις ο υποψήφιος για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης στην 4η μεγάλη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η «Καθημερινή».

Βλέποντας τα γραφικά της δημοσκόπησης, τέθηκε το ερώτημα εάν έχετε δει ή ακούσει τις πρόσφατες δημοσιεύσεις για τις προσωπικές συνομιλίες του Νίκου Χριστοδουλίδη στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Σύμφωνα με τα όσα απάντησαν περίπου 6 στους 10 (59% ΝΑΙ και 41% ΟΧΙ) ενημερώθηκαν, είδαν ή άκουσαν τις πρόσφατες δημοσιεύσεις.

 

 

Μετά από αυτό, τίθεται μέσα από τη δημοσκόπηση το ερώτημα για το ποια είναι η άποψη τους για τον Νίκο Χριστοδουλίδη μετά που είδαν ή ενημερώθηκαν για τις δημοσιεύσεις. Ένα ποσοστό της τάξεως του 44% συνεχίζει να έχει θετική εικόνα για τον τέως Υπουργό Εξωτερικών, ενώ αρνητική εικόνα έχει το 36% των ερωτηθέντων. Μάλιστα ένα σχετικά υψηλό ποσοστό (18%) απάντησε πως δεν έχει ούτε θετική ούτε αρνητική εικόνα για τον υποψήφιο.

 

 

Όπως διαφαίνεται λοιπόν, οι απώλειες και η φθορά σε ποσοστά αλλά και την εικόνα του Νίκου Χριστοδουλίδη μετά τις αποκαλύψεις δεν φαίνεται να τον έχουν πλήξει ουσιαστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023