ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δημοσκόπηση ΑΝΤ1: Οριακά ο Μαυρογιάννης έναντι του Αβέρωφ

Σταθερό προβάδισμα για τον Νίκο Χριστοδουλίδη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με διαφορά μίας μονάδας προηγείται ο Ανδρέας Μαυρογιάννης έναντι του Αβέρωφ Νεοφύτου για το ποιος θα πάρει το εισιτήριο για τον 2ο γύρο των Προεδρικών Εκλογών με τον Νίκο Χριστοδουλίδη να παραμένει στην πρώτη θέση με διαφορά ασφαλείας.

Η δημοσκόπηση διεξήχθη από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου με δείγμα 1012 ατόμων από την εταιρεία «CYMAR» Market Research Ltd για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού «ΑΝΤ1».

Πρόθεση ψήφου

Στην ερώτηση ποιον θα ψήφιζαν αν είχαμε Προεδρικές Εκλογές την ερχόμενη Κυριακή ο Νίκος Χριστοδουλίδης διατηρεί την πρωτιά με ποσοστό 32%, στη δεύτερη θέση με 18% είναι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και στην τρίτη θέση με 17% ο Αβέρωφ Νεοφύτου. Ακολουθούν οι Χρίστος Χρίστου με 4%, Αχιλλέας Δημητριάδης με 3%, ενώ οι Γιώργος Κολοκασίδης και Κωνσταντίνος Χριστοφίδης με 2%. Παράλληλα, 2% απάντησαν «Άλλοι», 1% Λευκό ή Άκυρο, 3% απάντησαν πως δεν θα ψηφίσουν ενώ 15% απάντησαν Αβέβαιος/Άρνηση.

Παράσταση Νίκης

Στην παράσταση νίκης ο Νίκος Χριστοδουλίδης συγκεντρώνει 60%, ακολουθεί ο Αβέρωφ Νεοφύτου με 20% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης με 7%

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Ούτε ο Αβέρωφ κάμνει ούτε ο Μαυρογιάννης δύναται.
Μόνο πίσω στο χωρίο των να παίζουν πιριλία, λιγκρί και σκατούλικα τους βλέπω.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023