ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΠΑ για διαρροή θεμάτων στις εξετάσεις: Καμία ηθική έκπτωση δεν είναι επιτρεπτή

Η ενέργεια, από μόνη της, στέλνει λανθασμένα μηνύματα στη μαθητιώσα νεολαία αναφέρει σε ανακοίνωση του το κόμμα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Η όλη διαδικασία των εξετάσεων θα πρέπει να εξετασθεί εκ νέου για να διασφαλισθεί το αδιάβλητο της, καθώς και η ίση μεταχείριση όλων ανεξαιρέτως των εξεταζομένων» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η ΔΗΠΑ με αφορμή τη χθεσινή διαρροή θεμάτων, των εξετάσεων Νέων Ελληνικών Γ’ Λυκείου.

Η ανακοίνωση του κόμματος

Η χθεσινή διαρροή θεμάτων, των εξετάσεων Νέων Ελληνικών Γ Λυκείου, αποτελεί μια δυσάρεστη και καταδικαστέα εξέλιξη που πλήττει την αξιοπιστία της ίδιας της εκπαίδευσης της χώρας μας.

Η ενέργεια, από μόνη της, στέλνει λανθασμένα μηνύματα στη μαθητιώσα νεολαία, τη στιγμή που οφείλουμε όλοι να διδάσκουμε τα παιδιά μας πώς να πορεύονται με εντιμότητα και να βασίζονται αποκλειστικά στις δικές τους δυνάμεις και προσπάθειες.

Ταυτόχρονα, η όλη διαδικασία των εξετάσεων θα πρέπει να εξετασθεί εκ νέου για να διασφαλισθεί το αδιάβλητο της, καθώς και η ίση μεταχείριση όλων ανεξαιρέτως των εξεταζομένων.

Το θέμα των εξετάσεων τετραμήνων,σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διασυνδεθεί με τη συγκεκριμένη διαρροή, αλλά βεβαίως θα πρέπει να μας απασχολήσει όταν η χρονιά τελειώσει και θα μπορούμε να αξιολογήσουμε την όλη εκπαιδευτική πρακτική.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΚΟ  |  ΕΔΕΚ  |  ΔΗΣΥ  |  ΑΚΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023