ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δίπλαρος: Με Γρίβα και εκποιήσεις δείχνουν ότι υποτιμούν τη γνώμη του υποψηφίου τους

Η κοινοπραξία κομμάτων που στηρίζει Χριστοδουλίδη, δίνει κάθε μέρα καθαρά σημάδια γραφής. Δεν συμφωνούν σε τίποτα παρά μόνο στο γεγονός ότι θέλουν την εξουσία, ανέφερε ο κ. Δίπλαρος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Η κοινοπραξία κομμάτων που στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δίνει κάθε μέρα καθαρά σημάδια γραφής», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος, τονίζοντας «ήδη για τρία θέματα, μεταξύ αυτών οι εκποιήσεις και η καταψήφιση κάθε κονδυλίου που προορίζεται προς απόδοση τιμής στον στρατηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή, περιφρονούν επιδεικτικά τη γνώμη του υποψηφίου τους».

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Η κοινοπραξία κομμάτων που στηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δίνει κάθε μέρα καθαρά σημάδια γραφής.

Ήδη για τρία θέματα, μεταξύ αυτών οι εκποιήσεις και η καταψήφιση κάθε κονδυλίου που προορίζεται προς απόδοση τιμής στον στρατηγό Γεώργιο Γρίβα Διγενή, περιφρονούν επιδεικτικά τη γνώμη του υποψηφίου τους.

Δεν συμφωνούν σε τίποτα παρά μόνο στο γεγονός ότι θέλουν την εξουσία. Βλέπουμε το άσχημο θέαμα ενός υποψηφίου να είναι έρμαιο των κομμάτων που τον υποστηρίζουν.

Μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να ηγηθεί με σταθερότητα της χώρας. Μακριά από πολιτικά παιχνίδια και σχεδιασμούς για το διαμοιρασμό της εξουσίας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Γενικός πανικός στους του ΔΗΣΥ με τον Γρίβα.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023