ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ για φορολογική μεταρρύθμιση: Όραμα, δυνατότητες και προκοπή για όλους

Η πρόταση του Αβέρωφ Νεοφύτου για το οικογενειακό εισόδημα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Όραμα, δυνατότητες και προκοπή για όλους. Αυτά αξίζει το σύνολο των Κυπρίων πολιτών. Με αυτές τις αρχές πορευτήκαμε, έτσι συνεχίζουμε. Με ικανό ηγέτη στο τιμόνι της χώρας, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας» αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου, για την πρόταση φορολογικής μεταρρύθμισης του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αυτούσια οι δηλώσεις

Με σοβαρότητα και χωρίς να διακινδυνεύουμε όσα μαζί με τους πολίτες έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει καταθέσει μια ριζοσπαστική πρόταση για φορολογική μεταρρύθμιση από το ατομικό στο οικογενειακό εισόδημα.

Μια πρόταση που σε συνδυασμό με τα μέτρα ενίσχυσης για αξιοπρεπή διαβίωση του συνόλου των συμπολιτών μας, περιορίζουμε τις κοινωνικές ανισότητες, καταπολεμάμε την υπογεννητικότητα και στηρίζουμε τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας, τη μεσαία τάξη. Για παράδειγμα.

Σε νοικοκυριό με τους συζύγους να αμείβονται με 26.000 και 20.000 ευρώ και με δυο παιδιά, σήμερα το νοικοκυριό πληρώνει φόρο 1.400 ευρώ. Με τη φορολόγηση του Οικογενειακού Εισοδήματος θα πληρώσει φόρο μηδέν ευρώ.

Έχουμε ακούσει πολλά σε αυτή την προεκλογική. Με ταπεινότητα το λέμε και το πιστεύουμε. Μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να καταθέσει μια τέτοια πρόταση, κοστολογημένη, και να μπορεί να την υλοποιήσει.

Όραμα, δυνατότητες και προκοπή για όλους. Αυτά αξίζει το σύνολο των Κυπρίων πολιτών. Με αυτές τις αρχές πορευτήκαμε, έτσι συνεχίζουμε. Με ικανό ηγέτη στο τιμόνι της χώρας, με τον Αβέρωφ Νεοφύτου ως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023