ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ - Ηχηρή απάντηση στην όποια προσπάθεια διάσπασης

Επιβεβαιώθηκε η πλήρης κινητοποίηση όλων των τμημάτων, επαρχιακών και τοπικών δομών του κόμματος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού, συνεδρίασε σήμερα και ανασκόπησε την πορεία προς τις Προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου 2023.

Επιβεβαιώθηκε η πλήρης κινητοποίηση όλων των τμημάτων, επαρχιακών και τοπικών δομών του Δημοκρατικού Συναγερμού γύρω από το στόχο της εκλογής του Προέδρου της παράταξης Αβέρωφ Νεοφύτου στην Προεδρία της Δημοκρατίας αλλά και η αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στις εκλογές του Φλεβάρη θα επιλέξουμε τον πιο ικανό να διαχειριστεί την οικονομία, και την προοπτική της πατρίδας μας. Θα επιλέξουμε Πρόεδρο που θα συνεχίσει την προσπάθεια του Προέδρου Αναστασιάδη και της κυβέρνησής του, θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και θα φέρει μια αισιόδοξη επόμενη μέρα στους πολίτες. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Δημοκρατικός Συναγερμός, μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια και τη σταθερότητα της χώρας.

Παράλληλα, το Πολιτικό Γραφείο εξέφρασε την ισχυρή του πεποίθηση ότι η όποια προσπάθεια αποδυνάμωσης και διάσπασης του Δημοκρατικού Συναγερμού, θα λάβει ηχηρή απάντηση από το σύνολο των στελεχών, μελών, φίλων και υποστηρικτών της παράταξης. Σε αυτό το πλαίσιο το Πολιτικό Γραφείο, επιβεβαίωσε ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός δεν είναι κόμμα διαγραφών. Είναι όμως κόμμα Αρχών και Αξιών.

Και είναι εξίσου ξεκάθαρο ότι στελέχη που παραβιάζουν τις συλλογικές αποφάσεις και επιλογές, θέτουν εαυτούς εκτός κόμματος. Και άλλοι στο παρελθόν επέλεξαν να σταθούν απέναντι στην ιστορική μας παράταξη, χωρίς ποτέ να καταφέρουν να την πλήξουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023