ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ: Ο Χριστοδουλίδης να δώσει εξηγήσεις για τις δεσμεύσεις του έναντι του Ν. Παπαδόπουλου

Οφείλει να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού τον οποίο εξαπάτησε συστηματικά με τα ψέματά του, ανέφερε ο Δημήτρης Δημητρίου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Η υποτιθέμενη ανεξαρτησία της υποψηφιότητας του κ. Χριστοδουλίδη καταρρέει σήμερα σαν χάρτινος πύργος. Ο κ. Χριστοδουλίδης οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον κυπριακό λαό για τις δεσμεύσεις του έναντι του Νικόλα Παπαδόπουλου, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η υποτιθέμενη ανεξαρτησία της υποψηφιότητας του κ. Χριστοδουλίδη καταρρέει σήμερα σαν χάρτινος πύργος. Ο κ. Χριστοδουλίδης οφείλει να δώσει εξηγήσεις στον κυπριακό λαό για τις δεσμεύσεις του έναντι του Νικόλα Παπαδόπουλου.

Οφείλει να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού τον οποίο εξαπάτησε συστηματικά με τα ψέματά του.

Πολλούς μήνες πριν παραιτηθεί από Υπουργός συνομολογούσε κρυφές συμφωνίες με τον Νικόλα Παπαδόπουλο πίσω από την πλάτη του κυπριακού λαού και της κυβέρνησης που τον ανέδειξε.

Έτσι εξηγείται γιατί ο κ. Χριστοδουλίδης απέφευγε τις εσωκομματικές διαδικασίες του Δημοκρατικού Συναγερμού όπως ο διάβολος το λιβάνι.

Έτσι εξηγούνται τα ψέματα που έλεγε ότι δήθεν δεν ήταν ακόμη ώρα για αποφάσεις.

Η δημοσιοποίηση της συμφωνίας Παπαδόπουλου – Χριστοδουλίδη αποδεικνύει εμφατικά ποιος έχει το πάνω χέρι στην κοινοπραξία. Ο κ. Χριστοδουλίδης είναι δεμένος με υπογραφή και σφραγίδα, όμηρος κρυφών συμφωνιών και μηχανισμών.

Την ώρα που η χώρα μας είναι στο κατώφλι νέων απειλών, οι πολίτες δεν χρειάζονται έναν Πρόεδρο αποδυναμωμένο και αιχμάλωτο των μυστικών συμφωνιών με το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ, τη ΔΗΠΑ και τους άλλους.

Δυστυχώς, αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ο κ. Χριστοδουλίδης πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα το σύνολο των κρυφών συμφωνιών που έκανε με τα άλλα κόμματα του μεσαίου χώρου για το εθνικό θέμα.

Τι συμφώνησε κάτω από το τραπέζι με τον κ. Σιζόπουλο και τους άλλους για την κατοχή, τη Δικοινοτική Ομοσπονδία και το πλαίσιο Γκουτέρες.

Οι πολίτες πρέπει να ξέρουν πριν αποφασίσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση