ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ προς Νικόλα: Ας ψάξουν βαθύτερα τις πηγές χρηματοδότησης του υποψηφίου τους

Να ενημερώσουν επιτέλους τους πολίτες από που χρηματοδοτείται η ακριβή εκστρατεία τους, αν όχι από την κρατική χορηγία, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οι χορηγίες που λαμβάνει η παράταξή μας δημοσιοποιούνται με πάσα λεπτομέρεια όπως προβλέπει ο νόμος. Η κύρια χρηματοδότηση του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Αβέρωφ Νεοφύτου, προέρχεται από την κρατική χορηγία, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ σχετικά με τις δηλώσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου για χρηματοδοτήσεις από Ρώσους ολιγάρχες στον Δημοκρατικό Συναγερμό και στον Αβέρωφ Νεοφύτου.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, εκ μέρους του επιτελείου Νίκου Χριστοδουλίδη, επιτέθηκε σήμερα στον Δημοκρατικό Συναγερμό για δήθεν σχέσεις με Ρώσους ολιγάρχες. Το πρώτο που θέλουμε να επαναλάβουμε είναι πως οι χορηγίες που λαμβάνει η παράταξή μας δημοσιοποιούνται με πάσα λεπτομέρεια όπως προβλέπει ο νόμος. Το δεύτερο είναι πως η κύρια χρηματοδότηση του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Αβέρωφ Νεοφύτου, προέρχεται από την κρατική χορηγία.

Εισηγούμαστε λοιπόν στους ηγέτες του ΔΗΚΟ, της ΕΔΕΚ και της ΔΗΠΑ, να συναντηθούν μαζί με τον υποψήφιό τους - ίσως στα πλαίσια του μηχανισμού επίλυσης των διαφορών - και να αποφασίσουν αν θα επιστρέψουν τα χρήματα που πήραν για τις προεδρικές εκλογές και τα οποία, όπως δήλωσαν, δεν έχουν χρησιμοποιήσει για την εκστρατεία του κ. Χριστοδουλίδη. Και παράλληλα να ενημερώσουν επιτέλους τους πολίτες από που χρηματοδοτείται η ακριβή εκστρατεία τους, αν όχι από την κρατική χορηγία.

Ας ψάξουν βαθύτερα τις πηγές χρηματοδότησης του υποψηφίου τους. Εκεί μπορεί να βρουν και τις απαντήσεις στα ερωτήματα που ευλόγως τίθενται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023