ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ σε ΑΚΕΛ: Η Κύπρος που μας παρέδωσε δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή

Μοναδικό συμφέρον της διακυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ένα και εκ διαμέτρου αντίθετο με τις πολιτικές του ΑΚΕΛ αναφέρει το κόμμα

«Είτε αρέσει είτε όχι στο ΑΚΕΛ, η Κύπρος που μας παρέδωσε δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Οι πολίτες το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν. Έχουν δώσει μάλιστα τις απαντήσεις τους σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2013 και μετά» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ προς το ΑΚΕΛ.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Μοναδικό συμφέρον της διακυβέρνησης Αναστασιάδη-Συναγερμού τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ένα και εκ διαμέτρου αντίθετο με τις πολιτικές του ΑΚΕΛ και την καμένη γη που άφησε πίσω της η διακυβέρνησή του: Το συμφέρον της κοινωνίας μας.

Είτε αρέσει είτε όχι στο ΑΚΕΛ, η Κύπρος που μας παρέδωσε δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Οι πολίτες το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν. Έχουν δώσει μάλιστα τις απαντήσεις τους σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 2013 και μετά. Όμως η αμετροέπεια και η αλαζονεία με την οποία συνεχίζουν τόσο το ΑΚΕΛ όσο και ο υποψήφιός τους ο Ανδρέας Μαυρογιάννης -ως άριστος μαθητής- να επιτίθονται στον Δημοκρατικό Συναγερμό και στον Αβέρωφ Νεοφύτου δείχνει ένα πράγμα. Ότι δεν έχουν λάβει κανένα μήνυμα.

Είμαστε βέβαιοι ότι απάντηση θα τους τη δώσει και πάλι ο κυπριακός λαός. Και όχι σε συναυλία αλλά στην κάλπη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023