ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΔΗΣΥ σε Μαυρογιάννη για Κυπριακό: Σκαρφίζονται καθημερινά και ένα νέο αφήγημα

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, όποτε μιλά για το Κυπριακό υποπίπτει και σε τουλάχιστον μια επιπλέον αντίφαση αναφέρει σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Προσπαθώντας να μοιράσει την απόσταση από τις θέσεις που ο ίδιος είχε πριν να χριστεί υποψήφιος του ΑΚΕΛ, με τις θέσεις που το ΑΚΕΛ είχε πριν τον χρίσει υποψήφιο, σκαρφίζονται καθημερινά και ένα νέο αφήγημα» αναφέρει σε δήλωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ για τον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας Ανδρέα Μαυρογιάννη αναφορικά με το Κυπριακό.

Αυτούσια οι δηλώσεις

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, όποτε μιλά για το Κυπριακό υποπίπτει και σε τουλάχιστον μια επιπλέον αντίφαση.

Προσπαθώντας να μοιράσει την απόσταση από τις θέσεις που ο ίδιος είχε πριν να χριστεί υποψήφιος του ΑΚΕΛ, με τις θέσεις που το ΑΚΕΛ είχε πριν τον χρίσει υποψήφιο, σκαρφίζονται καθημερινά και ένα νέο αφήγημα. Για το ΑΚΕΛ στο κυπριακό κάποτε φταίει μόνο η Τουρκία, κάποτε ο Αναστασιάδης και τώρα για τον κ. Μαυρογιάννη, φταίει ο Αβέρωφ.

Κύριε Μαυρογιάννη και κύριοι της ηγεσίας του ΑΚΕΛ. Η πολιτική, όπως και τα ζητήματα που απασχολούν τη ζωή μας, πόσο δε μάλλον το Κυπριακό που είναι ύψιστης σημασίας, δεν μπορεί να είναι μια άσκηση ισορροπίας σε δυο βάρκες.

Η πολιτική θέλει σοβαρότητα, θέλει συνέπεια. Δεν μπορεί ο τόπος να γίνει ξανά ένα πείραμα για να χωρέσουν μέσα όλες οι θέσεις και όλες οι αντιθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023