ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ σε Χριστοδουλίδη: Συμφωνεί ή διαφωνεί με το θέμα για τον Αρχηγό Διγενή;

«Ο κ. Χριστοδουλίδης σπάει επιτέλους τη σιωπή του αλλά για άλλη μια φορά δεν λέει τίποτα»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Να απαντήσει αν συμφωνεί «με τις θέσεις των κόμματων που τον στηρίζουν για τον Αρχηγό Διγενή», καλεί τον Νίκο Χριστοδουλίδη ο ΔΗΣΥ. Ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Δημήτρης Δημητρίου, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει ότι «ο κ. Χριστοδουλίδης σπάει επιτέλους τη σιωπή του αλλά για άλλη μια φορά δεν λέει τίποτα». Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το επιτελείο Χριστοδουλίδη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι «μετά τους καρχαρίες, τα χρυσόψαρα, τους ελέφαντες και τους δούρειους ίππους, τώρα προβαίνουν σε άλλους εξίσου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς».

Η ανακοίνωση ΔΗΣΥ

Ο κ. Χριστοδουλίδης σπάει επιτέλους τη σιωπή του αλλά για άλλη μια φορά δεν λέει τίποτα.

Θέτουμε ευθέως το ερώτημα:

Συμφωνεί ή διαφωνεί με τις θέσεις των κόμματων που τον στηρίζουν για τον Αρχηγό Διγενή; Συμφωνεί ή διαφωνεί με τα ψηφίσματα που αναπολούν τις πολιτικές των Αδεσμεύτων;

Θα τοποθετηθεί με ευθύτητα έστω και σε ένα ζήτημα;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Κοιμούνται και ξυπνούν κομματικά ονειρευόμενοι τον καταστροφέα και πολέμιο της Κυπριακής Δημοκρατίας και το οποίον μιμούνται εις βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού.
Ο «ανεξάρτητος» Μαυρογιάννης, το τελευταίο μαθητούδι ΕΔΟΝόπουλο στ’ αχνάρια του Μαλά, του ΑΚΕΛ φαίνεται δεν αποτελεί απειλήν για τον Αβέρωφ. Αντιθέτως μάλλον.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023