ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΕΔΕΚ: Στο 80% η συσπείρωση υπέρ Χριστοδουλίδη

Ενημέρωσε την ανώτατη ηγεσία του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος η Αν. Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρία Βασιλειάδου για τις Προεδρικές Εκλογές

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ενημέρωσε την ανώτατη ηγεσία του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος για τα αποτελέσματα των Προεδρικών Εκλογών η Αν. Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρία Βασιλειάδου, σημειώνοντας ότι η συσπείρωση του κόμματος υπέρ του Νίκου Χριστοδουλίδη έφτασε μέχρι και το 80%.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Η Αν. Πρόεδρος του Σοσιαλιστικού κόμματος ΕΔΕΚ, Μαρία Βασιλειάδου, ενημέρωσε την ανώτατη ηγεσία του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος, του οποίου η ΕΔΕΚ είναι μόνιμο μέλος, για τα αποτελέσματα των Προεδρικών εκλογών στη Κύπρο. Η εκλογή του υποψηφίου που η ΕΔΕΚ υποστήριξε, με υψηλή συσπείρωση των ψηφοφόρων της που έφτασε μέχρι και το 80%, αποτελεί και μια νέα υπόσχεση για ενίσχυση και ενδυνάμωση των σχέσεων της Κύπρου με την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, έχει τοποθετήσει την ενεργό εμπλοκή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού, ως προτεραιότητα και αμετάκλητη προϋπόθεση για την επανέναρξη του διαλόγου. Όπως και την εφαρμογή του Ευρωπαϊκού κεκτημένου χωρίς παρεκκλίσεις και χωρίς αποδοχή πρωτογενούς δικαίου. Η συμβολή της δεύτερης μεγαλύτερης ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την επίτευξη των στόχων αυτών είναι σημαντική και καθοριστική.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023