ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έγγραφο για «μυστική συμφωνία»: Μελετά νομικά μέτρα το ΔΗΚΟ

Το θέμα θα τεθεί αύριο ενώπιον της Γραμματείας του κόμματος

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

 Κανένα έγγραφο μυστικής συμφωνίας δεν υπάρχει μεταξύ του ΔΗΚΟ και του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη τονίζει στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ το μέλος της Γραμματείας του κόμματος Γιώργος Σολωμού ερωτηθείς για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» που έκανε λόγο για μυστική συμφωνία μεταξύ των δύο ενόψει εκλογών.

Ο κ. Σολωμού ανέφερε ότι το μόνο έγγραφο που υπάρχει είναι αυτό των σημείων συγκλήσεων, στις προγραμματικές θέσεις σημειώνοντας πως δεν γίνεται να καλούνται να αποδείξουν πως δεν είναι ελέφαντες για ένα έγγραφο που δεν υπήρξε ποτέ. Το θέμα πάντως και η περαιτέρω χειρισμοί του από πλευράς ΔΗΚΟ αναμένεται να απασχολήσουν την αυριανή συνεδρίαση της Γραμματείας του κόμματος ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να ληφθούν νομικά μέτρα.

Την ίδια ώρα από πλευράς ΔΗΣΥ ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Δημήτρης Δημητρίου ανέφερε ότι εφόσον αμφισβητείται το συγκεκριμένο έγγραφο που δημοσιεύτηκε ο μόνος τρόπος για να τερματιστεί η συζήτηση είναι να δοθεί στη δημοσιότητα το πλήρες κείμενο της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Μιλώντας στη ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ είπε ότι «ζούμε σε μια εποχή που τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για αυτό και προτρέπω να δώσουν στη δημοσιότητα την συμφωνία εκτός και αν θέλουν να αποκρύψουν την σύγκρουση της συγκεκριμένης με τις συμφωνίες που υπήρξαν με τις ηγεσίες των άλλων κομμάτων που στηρίζουν την υποψηφιότητα Νίκου Χριστοδουλίδη και πόσο εξαρτημένος είναι από αυτές ο υποψήφιος.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΚΟ  |  Εκλογές  |  ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση