ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς βλέπει το ενδεχόμενο συνεργασίας με στελέχη του ΔΗΣΥ ο Σιζόπουλος;

Πρωταρχικός στόχος της ΕΔΕΚ είναι η συσπείρωση του κόμματος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΕΔΕΚ με στελέχη του ΔΗΣΥ σε περίπτωση εκλογής του Νίκου Χριστοδουλίδη βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που διεξήχθη στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ», με τον Μαρίνο Σιζόπουλο να τονίζει ότι η «ένωση δυνάμεων είναι το ισχυρό όπλο».

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, ανέφερε ότι η απόφαση του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για κατά βούληση ψήφο είναι σεβαστή και ότι από την αρχή η ΕΔΕΚ αποδέχτηκε τον σχηματισμό μιας κυβέρνησης ευρείας αποδοχής η οποία δεν έχει ως στόχο τον αποκλεισμό. Ξεκαθάρισε ταυτόχρονα ότι δεν υπάρχουν ενστάσεις αν και εφόσον η συμμετοχή στελεχών του ΔΗΣΥ είναι στη γραμμή του προγράμματος διακυβέρνησης του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Ερωτηθείς αν επικοινώνησε με στελέχη του ΔΗΣΥ προκειμένου να τα πείσει να ψηφίσουν Νίκο Χριστοδουλίδη, ο κ. Σιζόπουλος απάντησε αρνητικά, τονίζοντας ότι πρωταρχικός στόχος της ΕΔΕΚ είναι η συσπείρωση του κόμματος και το πώς να πείσει τους ψηφοφόρους που δεν ψήφισαν Νίκο Χριστοδουλίδη να το πράξουν.

Σε ερώτηση αν έλαβε τηλεφώνημα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως ο Νικόλας Παπαδόπουλος, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε επισημαίνοντας ωστόσο ότι με τον κ. Χριστοδουλίδη βρίσκεται σε συνεχή επαφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023