ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έντονο ενδιαφέρον για τις Προεδρικές από Τ/κ κοινότητα και διεθνή ΜΜΕ

Ενδιαφέρον και από μέσα ενημέρωσης εκτός Κύπρου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έντονο ενδιαφέρον για τις Προεδρικές εκλογές επιδεικνύεται από την τ/κ κοινότητα αλλά και από μέσα ενημέρωσης εκτός Κύπρου. Στο επιτελείο του Γενικού Εφόρου Εκλογών την παρουσία τους δίνουν δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία από τ/κ μέσα ενημέρωσης.

Επίσης τις Προεδρικές Εκλογές καλύπτουν με απεσταλμένους δημοσιογράφους ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, κυρίως τηλεοπτικά.

Στη Λευκωσία βρίσκονται από χθες Σάββατο απεσταλμένοι της κρατικής τηλεόρασης της Ελλάδας (ΕΡΤ) καθώς και του ιδιωτικού τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε η «Κ» συνολικά έχουν γίνει 26 διαπιστεύσεις τόσο για την εκλογική διαδικασία όσο και για την ανακήρυξη του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Δέκα διαπιστεύσεις έχουν γίνει για τ/κ μέσα ενημέρωσης και άλλες δεκαπέντε από το εξωτερικό.

Οι περισσότερες είναι από την Ελλάδα ενώ ενδιαφέρον για τις εκλογές έχει δείξει και ένα μέσο ενημέρωσης από Καναδά. Το σκηνικό με τις διαπιστεύσεις δεν διαφοροποιείται για την ανακήρυξη για την οποία έχει διαπιστεύει επιπρόσθετα και ένας δημοσιογράφος από Σουηδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023