ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εντός των ημερών αποφασίζει η ΔΗ.ΠΑ για Πρόεδρο

Εκκρεμεί συνάντηση με Χριστοδουλίδη για διευκρινήσεις στο Κυπριακό

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Εντός του επόμενου δεκαήμερου η ΔΗ.ΠΑ-Συνεργασία Πολιτών θα καταλήξει στον υποψήφιο που θα στηρίξει στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές. Με την επαρχιακή επιτροπή της Λευκωσίας το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκε ο κύκλος επαφών με τα στελέχη του κόμματος.

Κατά την διάρκεια των συναντήσεων σε όλες τις πόλεις δόθηκε η ευκαιρία στον Μάριο Καρογιάν να αναλύσει στους φίλους και υποστηρικτές τα όσα συζητήθηκαν με τους υποψήφιους για την προεδρία ώστε να γίνει μια εκτεταμένη συζήτηση και να ακουστούν όλες οι σκέψεις και απόψεις. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να διευθετηθεί και η εκκρεμής συνάντηση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη ώστε ο υποψήφιος να δώσει απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που αφορούν κυρίως τους χειρισμούς στο Κυπριακό.

Στη συνέχεια θα συνέρθει το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος για να καταλήξει στην υποψηφιότητα που θα τεθεί στο Πολιτικό Συμβούλιο προς έγκριση. Πάντως μπορεί μέχρι αυτή την ώρα να υπάρχει μεγάλο ρεύμα υπέρ της στήριξης της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη ωστόσο τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη.

Υπάρχουν λίγες αλλά έντονες φωνές που διαφωνούν με την τακτική που ακολούθησε ο συγκεκριμένος υποψήφιος τόσο με την προσέγγιση προσωπικά του Άγγελου Βότση όσο και με την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας με τον πρώην υπουργό Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπη και προκρίνουν τη στήριξη του Αβέρωφ Νεοφύτου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση