ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επ. Αβέρωφ: Έχουν βάλει μπροστά έναν αδύναμο υποψήφιο που δεν μπορεί να επιβληθεί

Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της κοινωνίας, δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου του κ. Νεοφύτου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Ο αχταρμάς της κοινοπραξίας των κομμάτων που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση ούτε τέλος. Είναι τέτοια η ασυνεννοησία μεταξύ τους, που ο πύργος της Βαβέλ ωχριά μπροστά τους», αναφέρει σε γραπτή της δήλωση η Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου. Πρόσθεσε, «έχουν βάλει μπροστά έναν αδύναμο υποψήφιο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβληθεί».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο αχταρμάς της κοινοπραξίας των κομμάτων που στηρίζουν τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση ούτε τέλος. Είναι τέτοια η ασυνεννοησία μεταξύ τους, που ο πύργος της Βαβέλ ωχριά μπροστά τους.

Και αυτό φάνηκε σε τρεις μέχρι σήμερα περιπτώσεις. Στις εκποιήσεις, στο νομοσχέδιο για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και στο ψήφισμα για τον Γρίβα. Αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν μπορούν να συνεννοηθούν αλλά ότι έχουν βάλει μπροστά έναν αδύναμο υποψήφιο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβληθεί.

Αυτό το συνονθύλευμα αποτελεί ρίσκο για τη χώρα μας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της κοινωνίας.

Ο τόπος χρειάζεται ικανή και έμπειρη ηγεσία που θα μας οδηγήσει μπροστά με συνέπεια και σταθερότητα. Κι αυτά μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί να τα εγγυηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση