ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επ. Αβέρωφ: Για άλλη μια φορά λέει ψέματα ο Χριστοδουλίδης

Η κρυφή συμφωνία υπάρχει στα συρτάρια του, αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του κ. Νεοφύτου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Οι συνέταιροι της κοινοπραξίας ας συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους. Χτες ο Νίκος Χριστοδουλίδης υποστήριξε ότι τα 18 σημεία της μυστικής συμφωνίας που ετοίμασε η Γραμματεία του ΔΗΚΟ, δεν υπάρχουν. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την άλλη πλευρά, έχει δημόσια δηλώσει ότι συμφώνησαν σε όλα, χωρίς να αλλάξει ούτε τελεία. Ποιος λέει ψέματα; αναφέρει σε γραπτή της δήλωση η εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Οι συνέταιροι της κοινοπραξίας ας συνεννοηθούν επιτέλους μεταξύ τους.

Χτες ο Νίκος Χριστοδουλίδης υποστήριξε ότι τα 18 σημεία της μυστικής συμφωνίας που ετοίμασε η Γραμματεία του ΔΗΚΟ, δεν υπάρχουν. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος από την άλλη πλευρά, έχει δημόσια δηλώσει ότι συμφώνησαν σε όλα, χωρίς να αλλάξει ούτε τελεία.

Ποιος λέει ψέματα;

Η μυστική συνεννόηση του κ. Χριστοδουλίδη με το ΔΗΚΟ ενώ ήταν ακόμα Υπουργός. Η λογοκλοπή της ομιλίας Κασουλίδη. Οι ψεύτικοι λογαριασμοί στα κοινωνικά δίκτυα. Η διάψευση του κ. Χριστοδουλίδη από τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι διάφορες κρυφές συμφωνίες με τα κόμματα που τον στηρίζουν, αποδεικνύουν ένα γεγονός: Ο κ. Χριστοδουλίδης λέει για άλλη μια φορά ψέματα.

Η κρυφή συμφωνία υπάρχει στα συρτάρια του. Ο πολίτης απαιτεί από τους υποψηφίους του διαφάνεια και ειλικρίνεια. Τι θα κάνουν για την οικονομία και για το Κυπριακό.

Ποτέ στην ιστορία των Προεδρικών εκλογών δεν υπήρξαν ανάλογες κρυφές συμφωνίες. Κανένας υποψήφιος δεν συνωμοτούσε πίσω από την πλάτη του λαού.

Η βουβή υποψηφιότητα του κ. Χριστοδουλίδη που στηρίζεται σε κρυφές ατζέντες αποτελεί ρίσκο για τη χώρα. Μόνο ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορούν να εγγυηθούν τη σταθερότητα και τη δυνατή οικονομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση