ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επ. Αβέρωφ για Χριστοδουλίδη: Ο πολιτικός του πολιτισμός περιλαμβάνει το copy paste της εξαγγελίας του

«Είναι εντυπωσιακό το προσόν του κ. Χριστοδουλίδη να απαντά χωρίς να απαντά»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Στον Νίκο Χριστοδουλίδη απαντά με νέα δήλωση το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου. Όπως αναφέρεται, «μέχρι στιγμής ο πολιτικός του πολιτισμός περιλαμβάνει το copy paste της εξαγγελίας του, αντιγραμμένα προγράμματα, ενορχηστρώσεις και σπίλωση δημοσιογράφων μέσω ψεύτικων λογαριασμών, ψεύδη που εξέθεσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απόκρυψη του τι συμφώνησε μυστικά με τους κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, Σιζόπουλο και Καρογιάν».

Αυτούσια η δήλωση

Είναι εντυπωσιακό το προσόν του κ. Χριστοδουλίδη να απαντά χωρίς να απαντά, να τοποθετείται χωρίς να παίρνει θέση, να κάνει προεκλογική εκστρατεία χωρίς να μετέχει στο δημόσιο διάλογο. Για άλλη μια φορά μιλά γενικά και αόριστα για τον πολιτικό πολιτισμό.

Μέχρι στιγμής ο πολιτικός του πολιτισμός περιλαμβάνει το copy paste της εξαγγελίας του, αντιγραμμένα προγράμματα, ενορχηστρώσεις και σπίλωση δημοσιογράφων μέσω ψεύτικων λογαριασμών, ψεύδη που εξέθεσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απόκρυψη του τι συμφώνησε μυστικά με τους κ. Νικόλα Παπαδόπουλο, Σιζόπουλο και Καρογιάν.

Από την άλλη, ο Αβέρωφ Νεοφύτου σε όλη την πολιτική του διαδρομή δεν έχει μάθει ούτε να προσβάλλει, ούτε να λαϊκίζει. Δεν προσποιήθηκε κάτι άλλο από αυτό που είναι. Δεν κρύβεται και εκφράζεται πάντα με απόψεις, με συνέπεια και επιχειρήματα.

Ο κυπριακός λαός αξίζει πέρα και πάνω από όλα τον σεβασμό και την καθαρότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση