ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επ. Αβέρωφ: Καμιά υποψηφιότητα δεν είχε ποτέ τα χαρακτηριστικά αυτής του Χριστοδουλίδη

Απαντά με τέσσερα σημεία το επιτελείο

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Την συνέντευξη του Νίκου Χριστοδουλίδη στην εκπομπή «Χωρίς περιστροφές» σχολιάζει με ανακοίνωσή του το Επιτελείο Αβέρωφ, αναφέροντας ότι ο τίτλος της εκπομπής δεν αποτυπώθηκε καθόλου στα λεγόμενα του Ν. Χριστοδουλίδη αλλά αντιθέτως «ήταν γεμάτα περιστροφές, ασάφειες και μικροπολιτική τακτική».

Αυτούσια η ανακοίνωση

Ο  τίτλος της εκπομπής του κ. Καρεκλά “Χωρίς περιστροφές” καθόλου δεν αποτυπώθηκε στα λεγόμενα του κ. Ν. Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε προχθές. Αντιθέτως. Ήταν γεμάτα περιστροφές, ασάφειες και μικροπολιτική τακτική.

Εμείς, σε αντίθεση με τον κ. Χριστοδουλίδη, πολιτεύομαστε χωρίς περιστροφές και του απαντούμε στα ακόλουθα 4 σημεία:

1. Κάθε άλλο παρά ανεξάρτητος υποψήφιος είναι, γιατί ανεξαρτησία υπό την ομπρέλα ετερόκλητων φωνών δεν είναι ανεξαρτησία.

2.Καμιά άλλη υποψηφιότητα δεν είχε ποτέ τα χαρακτηριστικά  αυτής του κ.Χριστοδουλίδη: τη μια να λέγεται ότι υπήρξε συμφωνία, την άλλη όχι, τη μια ο πρόεδρος του ενός κόμματος προβαίνει σε διορθωτική δήλωση, την  άλλη να εξηγεί ότι υπήρξε συμφωνία στα βασικά και μόνο.

3. Δηλώνει περήφανος Συναγερμικός και ταυτόχρονα ανεξάρτητος υποψήφιος ενώ αποφάσισε να φύγει από το κόμμα και να ηγηθεί όσων ύβριζαν τον ΔΗΣΥ και την κυβέρνηση μας. Δεν θα πρέπει να νιώθει καθόλου περήφανος για αυτές του τις επιλογές.

Τέλος:

 4. Καμία απάντηση για τις λογοκλοπές, τα fake accounts και την κακοδιαχείριση σε κονδύλια διαφώτισης. Είπε πως για ό,τι και αν λέγεται και για ό,τι και αν γράφεται έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του κυπριακού λαού.

Του απαντάμε χωρίς περιστροφές: και εμείς. Και είμαστε σίγουροι ότι καταλαβαίνουν απόλυτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023