ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επ. Αβέρωφ: Νέες αιχμές κατά Χριστοδουλίδη για τις «μυστικές συμφωνίες»

«Ο κ. Χριστοδουλίδης εξακολουθεί να κρύβεται, όπως έκανε και κάνει και για οποιοδήποτε θέμα τον αφορά»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Νέες αιχμές εξαπέλυσε το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου κατά του Νίκου Χριστοδουλίδη για τις μυστικές συμφωνίες. Όπως αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του επιτελείου Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου, «o κ. Χριστοδουλίδης εξακολουθεί να κρύβεται για τις μυστικές συμφωνίες που έκανε με την κοινοπραξία των κομμάτων που τον υποστηρίζουν». Τονίζει μάλιστα ότι «αυτή η συμπεριφορά δεν έχει αποδέκτη μόνο τον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά την κοινωνία την ίδια η οποία απαιτεί και δικαιούται να μάθει τα όσα έχουν συμφωνηθεί.

Αυτούσια η δήλωση

Ο κ. Χριστοδουλίδης εξακολουθεί να κρύβεται για τις μυστικές συμφωνίες που έκανε με την κοινοπραξία των κομμάτων που τον υποστηρίζουν. Όπως έκανε και κάνει και για οποιοδήποτε θέμα τον αφορά και κλήθηκε να δώσει απαντήσεις στο λαό.

Δεν απάντησε για τους ψεύτικους λογαριασμούς κατ’ εντολή του στα κοινωνικά δίκτυα, δεν απάντησε ούτε για τη λογοκλοπή της ομιλίας του.

Αυτή η συμπεριφορά δεν έχει αποδέκτη μόνο τον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά την κοινωνία την ίδια η οποία απαιτεί και δικαιούται να μάθει τα όσα έχουν συμφωνηθεί.

Οι μυστικές συμφωνίες πρέπει να βγουν στο φως. Γιατί οι εκλογές πρέπει να γίνονται με ανοικτά χαρτιά και ειλικρίνεια και όχι με μυστικές ατζέντες που αποτελούν μεγάλο ρίσκο για τη χώρα.

Απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα προτάσσουμε καθαρές λύσεις και ικανή και υπεύθυνη ηγεσία.  Ο  Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορούν να εγγυηθούν τη σταθερότητα της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση