ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επ. Αβέρωφ: Ο Ν. Παπαδόπουλος του 2020 και ο Ν. Παπαδόπουλος του 2023

«Τα αλλάζει» ο Μαρίνος Σιζόπουλος αναφέρει σε δήλωση της η εκπρόσωπος του επιτελείου Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«O Νικόλας Παπαδόπουλος του Φλεβάρη του 2020 μας διαβεβαιώνει πως το ΔΗΚΟ θα είναι στην επόμενη διακυβέρνηση. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος του Φλεβάρη του 2023 τα αλλάζει λέγοντας πως το ΔΗΚΟ δεν έχει κάνει συμφωνία με τον Νίκο Χριστοδουλίδη για συμμετοχή στην κυβέρνηση του, εάν εκλεγεί», αναφέρει σε δήλωση της η Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύου Τζώρτζια Κωνσταντίνου- Παναγιώτου.

O Νικόλας Παπαδόπουλος του Φλεβάρη του 2020 μας διαβεβαιώνει πως το ΔΗΚΟ θα είναι στην επόμενη διακυβέρνηση. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος του Φλεβάρη του 2023 τα αλλάζει λέγοντας πως το ΔΗΚΟ δεν έχει κάνει συμφωνία με τον Νίκο Χριστοδουλίδη για συμμετοχή στην κυβέρνηση του, εάν εκλεγεί.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος του Σαββάτου δηλώνει πως αν εκλεγεί ο Νίκος Χριστοδουλίδης, είναι η ευκαιρία να βρεθεί ο Δημοκρατικός Συναγερμός στην αντιπολίτευση. Ο Μαρίνος Σιζόπουλος της Κυριακής, τα αλλάζει λέγοντας πως στην κυβέρνηση ευρείας αποδοχής θέλουν να συμμετέχει και ο Δημοκρατικός Συναγερμός.

Είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους πως στο επιτελείο Νίκου Χριστοδουλίδη επικρατεί το απόλυτο αλαλούμ. Έχουν βυθιστεί σε σπιράλ αντιφάσεων. Από τις συζητήσεις τους, δεν προκύπτει καμία πρόταση για την χώρα παρά μόνο πρόταση για τις καρέκλες και τις θέσεις εξουσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023