ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επ. Αβέρωφ: Τεχνάσματα για να αποκρύψουν τις μεγάλες αδυναμίες των υποψηφίων

Το επικοινωνιακό τέχνασμα για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια δήθεν πρόσκληση για να διαμοιραστούν καρέκλες εξουσίας, αναφέρει το επιτελείο του κ. Νεοφύτου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Παρακολουθούμε όλα ανεξαίρετα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να αποκρύψουν από τον λαό τις μεγάλες αδυναμίες των υποψηφίων τους», αναφέρει σε γραπτή της δήλωση η Εκπρόσωπος Τύπου του Κεντρικού Εκλογικού Επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου Τζώρτζια Κωνσταντίνου-Παναγιώτου. Τόνισε, «το επικοινωνιακό τέχνασμα για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια δήθεν πρόσκληση για να διαμοιραστούν καρέκλες εξουσίας».

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Παρακολουθούμε όλα ανεξαίρετα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να προσπαθούν με διάφορα τεχνάσματα να αποκρύψουν από τον λαό τις μεγάλες αδυναμίες των υποψηφίων τους.

Το επικοινωνιακό τέχνασμα για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας, δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια δήθεν πρόσκληση για να διαμοιραστούν καρέκλες εξουσίας.

Μπορεί τα αξιώματα να είναι τα μόνα που ενώνουν κ. Παπαδόπουλο, τον κ. Σιζόπουλο, τον κ. Κάρογιαν, την κ. Θεοχάρους, τον κ. Χριστοδουλίδη και τους υπόλοιπους που τους ακολουθούν.

Αλλά αυτό που κρίνεται στις εκλογές είναι το ποιος μπορεί να κρατά το τιμόνι της ευθύνης, η Κύπρος να έχει γερή οικονομία, ασφάλεια και σταθερότητα. Και μόνο ο Αβέρωφ Νεοφύτου μπορεί.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023